Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές: Μία γεύση από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του STAR

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές», που θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star!

Καίτη Κωνσταντίνου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και Μένια Μαθιουδάκη είχαν κοινό γύρισμα σε ένα εστιατόριο, όπου το ραντεβού της Άντζι και του Χρήστου για να μιλήσουν, διακόπτεται από την ξαφνική άφιξη της Φανής και η δράση… αρχίζει!

mama1mama2mama3mama4mama5mama6mama7mama8

[dfp_ads id=236982]

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;»

Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στο δικό του μαγικό κόσμο;

mama9 mama10

mama11 mama12 mama13 mama14

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Καίτη Κωνσταντίνου (Άντζι)    Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Χρήστος), Άρης Σερβετάλης (Μάρκος), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Τζένη) , Άννα Μονογιού (Ζωή), Μένια Μαθιουδάκη (Φανή), Βασίλης Ντάρμας (Ορφέας),  Μαρίλια Χαριδήμου (Ντία),  Γιάννης Πάτσης (Τσίου)

Το σενάριο υπογράφει η Άννα Χατζησοφιά, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της τελευταίας 20ετίας. (Οι Μεν και οι Δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Το καφέ της Χαράς, σε συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα).

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η έμπειρη Φωτεινή Κοτρώτση.

Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο (από το Mega Κύπρου). Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο.

Εκτέλεση παραγωγής: Koumides Productions