Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές!

Απίθανη συγκατοίκηση πεθεράς, γαμπρού και... κολλητού.

Τρεις από τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς που υπογράφει η Άννα Χατζησοφιά μιλούν στην Φαίδρα Στάθη και στο περιοδικό Τηλέραμα για τους χαρακτήρες που υποδύονται στη νέα σειρά του STAR Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές.

Η υπόθεση

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;» Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στο δικό του μαγικό κόσμο;

Καίτη Κωνσταντίνου – Άντζι

Η αριστοκράτισσα, σνομπ πεθερά του Χρήστου, τον οποίο ποτέ δεν ενέκρινε για άντρα της Ζωής (Άννα Μονογιού). Διαζευμένη πλέον η κορούλα της ξενιτεύτηκε για λόγους καριέρας, αναγκάζοντας την όχι μόνο να αναλάβει τα παιδιά της, αλλά και να συγκατοικήσει με τον πρώην γαμπρό της.

Η ηρωίδα σας είναι η κλασική «κακιά πεθερά»;

«Όχι, δεν θα την χαρακτήριζα ακριβώς έτσι. Είναι ψυχολόγος, αστή, μεγαλωμένη σε μια καλή ευκατάστατη οικογένεια, που αναγκάζεται να συγκατοικεί με τον πρώην γαμπρό της, ο οποίος είναι κατώτερης κοινωνικής τάξης. Λόγω χαρακτήρα όμως δεν μπορεί να συνυπάρξει με έναν τέτοιο άνθρωπο. Κάνει λοιπόν τα αδύνατα δυνατά να τον διώξει από το σπίτι. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες στιγμές που συγκλίνουν αυτοί οι δύο, Ίσως τελικά να μάθει πολλά ο ένας στον άλλον και να μπορέσουν να συνυπάρξουν, παρά τις αντιθέσεις. Συχνά, μέσα από την Άντζι διακωμωδούμε κάποιες ακραίες συμπεριφορές ψυχολόγων. Όχι προσβλητικά, αλλά μέσα από τη σάτιρα.»

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές: Μία γεύση από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του STAR

Λεωνίδας Καλφαγιάννης – Χρήστος

Έχει καλή καρδιά, είναι τίμιος αλλά λιγάκι αφελής. Παρά τις καλές προθέσεις του, συνήθως τα κάνει μαντάρα. Ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Γιατί διαλύθηκε ο γάμος του με τη Ζωή;

«Με τη Ζωή ερωτεύτηκαν στη Γαύδο σε διακοπές και βρέθηκε να ζει στην Κύπρο «ερωτικός μετανάστης» όπως λέει γιατί το πάθος του είναι πάντα αυτό που τον οδηγεί. Ωστόσο, όταν δεν υπάρχει κοινή συνισταμένη και φεύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, αρχίζουν τα προβλήματα. Η Ζωή από πλούσια οικογένεια και καριερίστα, ο Χρήστος ένα απλό παιδί, λαϊκό που μόνο με τον σάκο του θα μπορούσε να γυρίσει όλο τον κόσμο και που επέλεξε να μη σπουδάσει για να μη γίνει ο ίδιος γρανάζι του συστήματος. Δεν το επέλεξε ο ίδιος, αλλά χωρίσαμε. Και κάπου έχει βάλει και η πεθερούλα του το χεράκι της.»

Άρης Σερβετάλης  – Μάρκος

Κολλητός του Χρήστου, ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, του συμπαραστέκεται στα προβλήματα του. Πιστεύει πως όλα γύρω του είναι μια ατελείωτη… συνωμοσία, ενώ κρύβει και ένα μυστικό…

Είναι κρυφά τσιμπημένος με τη Φανή;

«Δεν έχουμε ακόμα προχωρήσει τόσο πολύ στο σενάριο, αλλά ναι, νομίζω πως υποβόσκει κάτι τέτοιο. Ωστόσο δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.

Με την Άντζι τι σχέση έχει;

«Είναι κι αυτή ιδιόρρυθμη, είναι κι εκείνος ως χαρακτήρας παράξενος, συνεπώς οι σκηνές που εκτυλίσσονται ανάμεσα τους θα είναι… περίεργες. Μπορεί όμως τελικά να τα πάνε καλά. Γιατί αυτοί οι ιδιόρρυθμοι τύποι συνήθως βρίσκουν έναν κώδικά επικοινωνίας.»

300916162033_3863