Major Crimes: Η νέα αστυνομική σειρά…

Πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 21:10, στο Star...

Η αγαπημένη ομάδα ντετέκτιβ – γνωστή στους τηλεθεατές του Star από την επιτυχημένη σειρά «The Closer» – πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά. Η σειρά διαδραματίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και επικεντρώνεται σε ό,τι χρειάζεται να γίνει από την πλευρά του Νόμου, για να εξασφαλιστεί η οριστική καταδίκη των ενόχων. Διερευνά τον τρόπο, που η αστυνομία και οι εισαγγελείς συνεργάζονται για να στοιχειοθετήσουν μια υπόθεση, που θα οδηγήσει στην ομολογία του ύποπτου και στη συνέχεια την υπογραφή μιας συμφωνίας ή την καταδίκη του από το δικαστήριο.



Η σειρά ξεκινάει με τους ντετέκτιβ του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Αντζελές, που ασχολούνται με μεγάλα εγκλήματα, να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την αποχώρηση της πρώην αρχηγού τους και ότι πλέον βρίσκονται υπό τις εντολές της Σάρον Ρέιντορ. Σε αντίθεση με τις ανορθόδοξες μεθόδους της προκατόχου της, η αστυνόμος Σάρον Ρέιντορ τηρεί ευλαβικά τους Νόμους και τους κανονισμούς και καταφέρνει να «κλείνει» υποθέσεις, προς μεγάλη έκπληξη όλων των υφισταμένων της. Παράλληλα, έχει υπό την κηδεμονία της ένα νεαρό παιδί, που είναι βασικός μάρτυρας εναντίον ενός κατά συρροή δολοφόνου, τον Ράστι Μπεκ, που είχε μια δύσκολη ζωή…

Με την ίδια εξαιρετική ομάδα παραγωγής του «The Closer», η σειρά «Major Crimes» συνεχίζει στο ίδιο υψηλό επίπεδο δράσης, αγωνίας, αστυνομικού μυστηρίου. Πρωταγωνιστεί, στο ρόλο της Σάρον Ρέιντορ, η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα (Χορεύοντας με τους λύκους, Το ψάρι του πάθους) Μαίρη Μακ Ντάουελ.

Περίληψη 1ου επεισοδίου

Οι ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, της υπηρεσίας μεγάλων εγκλημάτων, έχουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ληστείες σε παντοπωλεία με μοιραία κατάληξη. Στην υπηρεσία μετατίθεται η μυστική ντετέκτιβ Έιμι Σάικ και η βοήθεια της αποδεικνύεται πολύτιμη στη συγκεκριμένη υπόθεση . Εν τω μεταξύ, η νέα αρχηγός της υπηρεσίας, Σάρον Ράιντορ, αναλαμβάνει να προστατέψει τον νεαρό Ράστι Μπρικ όταν εκείνος το σκάει από την ανάδοχη οικογένειά του…

Θα προβληθούν ο 1ος και ο 2ος κύκλος της σειράς, αμερικανικής παραγωγής 2012 – 2014 και θα ολοκληρωθούν σε 29 επεισόδια.

Έχουν γυριστεί 3 κύκλοι επεισοδίων και η σειρά έχει πάρει «πράσινο φως» και για τον 4ο κύκλο.