«Λουκέτο» στις «Καλές Δουλειές» του Πέτρου Φιλιππίδη; Ολο το ρεπορτάζ…

Θα μας αποχαιρετήσει άρον-άρον ο "Ζαχαρίας"; Τι μας αποκαλύπτουν τα στελέχη του καναλιού;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και θέλει τις «Καλές Δουλειές» του Πέτρου Φιλιππίδη στον ΑΝΤ1 να βάζουν… «λουκέτο» μετά τις…αναδουλειές που παρουσιάστηκαν στους πίνακες τηλεθέασης.

Με άλλα λόγια η είδηση που κυκλοφορεί θέλει την fresh σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου να κατεβάζει άρον-άρον ρολά, μετά την απογοητευτική – η αλήθεια είναι – πορεία που έχουν σημειώσει όλα τα επεισόδια που έχουν βγει μέχρι τώρα στον αέρα στους πίνακες τηλεθέασης.

Ναι, η πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχει καταφέρει να φέρει τα προσδοκώμενα στους Αντεννικούς,γεγονός που έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για πρόωρο φινάλε. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα;

«Οχι, δεν πρόκειται να κόψουμε τις «Καλές Δουλειές». Σαφέστατα και η πορεία της σειράς δεν ήταν αυτή που περιμέναμε ,όμως, δεν έχει τεθεί θέμα να ρίξει πρόωρα αυλαία. Τα επεισόδια που είχαν αποφασιστεί ευθύς εξ ΄αρχής να βγουν αυτή την σεζόν στον αέρα, θα βγουν κανονικά», αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει :

«Τα επεισόδια που είχαμε συμφωνήσει να βγουν φέτος στον αέρα ήταν εννέα και εννέα επεισόδια θα παίξουν. Είχαμε αποφασίσει να είναι μόνο τόσα γιατί ως γνωστόν βρισκόμαστε προς το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα το ξανά βλέπαμε. Τώρα μην με ρωτήσεις αν μπορώ να σου πω για το τι θα γίνει με την σειρά του χρόνου, γιατί είναι κάτι που δεν γνωρίζω και που δεν έχει πέσει καν για την ώρα στο τραπέζι των συζητήσεων».

Αυτά γιατί οι καλοί τηλεοπτικοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους !!!

Νάνσυ Νικολαϊδου