Η λέξη που δε λες: Το μεγάλο μυστικό που θα αποκαλύψει η Ρίτσα στον Παύλο

Η λέξη που δε λες

Το σίριαλ «Η λέξη που δε λες» επιστρέφει απόψε στον Alpha στις 21:50 με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο.

Η λέξη που δε λες, η σειρά που ξεχώρισε τη φετινή σεζόν, επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο. Το σίριαλ που έχει κινηματογραφική αισθητική θα ολοκληρωθεί στα 13 επεισόδια, περί τα μέσα του Φλεβάρη. Όχι, δεν μιλάμε για πρόωρο τέλος ούτε έχει συμβεί κάτι κακό.

Το format έρχεται από το Ισραήλ, καθώς η σειρά βασίζεται στο σίριαλ «The A Word» της Keshet. Έτσι, «Η λέξη που δε λες» γυρίστηκε εξαρχής για μόνο 13 επεισόδια.

Λίγα λόγια για το 10ο επεισόδιο του «Η λέξη που δε λες»
[dfp_ads id=236982]

Ο Γιάννης και η Ελένη παρόλο που είναι αγχωμένοι με τον Παυλή που θέλει να επισκέπτεται συχνά τον βοσκό και τον σκύλο του, δεν θέλουν να του χαλάσουν χατίρι και ακολουθούν την επιθυμία του. Μια ξαφνική επίσκεψη του πατέρα της Ιωάννας, αναγκάζει τον Βασίλη κι εκείνη να παραστήσουν το αγαπημένο ζευγάρι.

Η Ιωάννα, αν και η δική της προσωπική ζωή δεν είναι και τόσο επιτυχημένη, θεωρεί ότι μπορεί να δίνει συμβουλές ερωτικής συμπεριφοράς στην Νατάσα, οι οποίες όμως αποτυγχάνουν. Απ’ την άλλη ο Βασίλης κάνει ένα μεγάλο βήμα και ζητά από την Αλισάβη να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Με ποιο τρόπο θα αιφνιδιάσει ο Γιάννης την Ελένη; Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που θα αποκαλύψει η Ρίτσα στον Παύλο; Και πως θα αντιδράσει η Ατσάιο όταν ένα περιπολικό σταματήσει έξω απ’ το σπίτι;

Δείτε το τρέιλερ…