Η λέξη που δε λες: Η Ιωάννα κανονίζει ώστε η Ελένη να δει έναν ειδικό γιατρό, τον Θεοδώρου, αλλά….

Η λέξη που δε λες

Απόψε στις 21:50 στον Alpha.

Λίγα λόγια για το 4ο επεισόδιο

Η Ελένη ανακοινώνει στην οικογένεια ότι εκείνη και ο Γιάννης πήραν την απόφαση να φέρουν μια ειδική ψυχολόγο στο σπίτι, προκειμένου να αναλάβει τον Παυλή. Στο μεταξύ, η Ατσάιο φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη επίδραση πάνω του.

Η Ιωάννα κανονίζει ώστε η Ελένη να δει έναν ειδικό γιατρό, τον Θεοδώρου. Ο Θεοδώρου, όμως, είναι ο άντρας με τον οποίο απάτησε τον Βασίλη, γεγονός που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Όταν η Ελένη ζητά από τον Βασίλη να δώσει την άδειά του για να δει τον γιατρό, εκείνος θυμώνει. Τελικά, η Ελένη και η Ιωάννα φεύγουν για την Αθήνα, έχοντας μαζί τους τον Παυλή. Κατά τη συνάντησή τους, ο Θεοδώρου τους προτείνει μια εξαιρετική παιδοψυχίατρο, η οποία μπορεί να βοηθήσει τον μικρό, στο σπίτι.

Η Νατάσα, η κόρη της Ελένης, έρχεται πιο κοντά με τον Θοδωρή…

 

«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.

Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.