Κλεμμένα Όνειρα vs Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Ποια σειρά κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Δευτέρα βράδυ χθες και η prime-time ζώνη με δυνατές σειρές, όπως τα  Κλεμμένα Όνειρα και το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, πήρε φωτιά. 

Οι δυο πολύ αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού,κονταροχτυπήθηκαν και πάλεψαν για την πρωτιά στη ζώνη του prime-time.

Συγκεκριμένα , τα Κλεμμένα όνειρα στα γενικά έκαναν 28,1% μέσο όρο, ενώ το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα έκανε 24,4%, με τα Κλεμμένα Όνειρα να παίρνουν προβάδισμα.

Στο νεανικό-δυναμικό κοινό νικητής ήταν το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα , αφού ο μέσος όρος τηλεθέασης της σειράς άγγιξε το 31,4% ενώ ο μέσος όρος για τα Κλεμμένα όμειρα ήταν 20,9%.

Όσο για το Karadayi του ΑΝΤ1 , δεν κατάφερε να κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού στα γενικά έκανε μέσο όρο 9,95, ενώ στα νεανικά ο μέσος όρος ήταν μόλις 5,4%. 

Πρέπει να πούμε ότι οι δυο ελληνικές σειρές βρίσκονται στην τελική ευθεία για φινάλε , αφού τα Κλεμμένα Όνειρα ρίχνουν αυλαία την Παρασκευή 27 Ιουνίου,ενώ το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μια βδομάδα αργότερα την Παρασκευή 4 Ιουλίου , ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την ερχόμενη σεζόν.

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μάλιστα ,δίνει στους τηλεθεατές extra δόση γέλιου, αφού την τελευταία εβδομάδα προβολής της θα “παίζει”από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή(4/7) με νέα επεισόδια.

Παυλίνα Ντάσιου

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά