Κλεμμένα Όνειρα: Ποιος πρωταγωνιστής πεθαίνει στο ξεκίνημα του 4ου κύκλου;

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στο δημοφιλές σίριαλ - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της σειράς «Κλεμμένα ¨ονειρα» θα εξελιχθεί σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα. Όπως γράφει το περιοδικό TV BOX, από το πρώτο διπλό επεισόδιο που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο, θα δούμε απίστευτες εξελίξεις μεταξύ των οποίων και την καταδίκη του Δημήτρη Μαλτέζου (Αλέξανδρος Σταύρου).

Ωστόσο, αυτό που θα ταρακουνήσει τις ζωές των ηρώων είναι ο αναπάντεχος θάνατος του Άρη (Ορφέας Παπαδόπουλος. Η απώλεια του Άρη βυθίζει ολόκληρη την οικογένεια σε βαρύ πένθος, κανένας όμως δεν πιστεύει πως ο θάνατος του είναι τυχαίο γεγονός.

Η εταιρεία D-port, μετά τον χαμό του, μένει ακέφαλη και κλείνει. Έτσι, όλες οι ιστορίες της σειράς θα έχουν πλέον επίκεντρο το κολέγιο που διευθύνει ο Σταύρος (Κωνσταντίνος Λάγκος).

Σύμφωνα με το TV BOX, ο Δημήτρης Αρβανίτης θα φέρει στην επιφάνεια άγνωστα γεγονότα από τα νεανικά χρόνια του Δημήτρη Μαλτέζου, ώστε οι τηλεθεατές να κατανοήσουν πλήρως με ποιον τρόπο «δημιουργήθηκε» αυτός ο άκρως διαστροφικός χαρακτήρας, που στράφηκε ενάντια στα παιδιά του. Θα δούμε, λοιπόν, πώς ο σκληρός ήρωας της σειράς αφήνει την τεράστια περιουσία του, όπως και η μητέρα του Έλεν Τζόρνταν (Ελένη Φιλίνη), στους μοναδικούς κληρονόμους του, τον Σταύρο και τη Χρύσα. Τα λεφτά είναι πολλά και θα υπάρξουν συγκρούσεις και αναπάντεχα γεγονότα με νέα πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Φιλίνη: «Η μητέρα του Δημήτρη Μαλτέζου ήταν ο πιο κόντρα ρόλος της ζωής μου»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Από τον ΑΝΤ1 με προσέγγισαν και μου είπαν…»