Κλεμμένα Όνειρα: Καταρρέει ο Μαλτέζος στο δικαστήριο

Διαβάστε τι θα συμβεί στην περιβόητη δίκη

Ώρα μηδέν για τον Δημήτρη Μαλτέζο… Η δίκη του θα γίνει το πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες της χώρας και όλη η Ελλάδα θα περιμένει  με κομμένη την ανάσα την έκβασή της. Η δίκη αυτή θα φέρει στο προσκήνιο τα εγκληματα του σατανικού επιχειρηματία αλλά θα δείξει και κάποιες πλευρές του που δεν είχαμε ξαναδεί.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο δρόμο του και πληγώθηκα προκειμένου να πετύχει εκείνος τους σκοπούς του βρίσκονται παρόντες. Η Βίκυ, η Αλεξάνδρα, ο Σταύρος, ο Άρης η Χρύσα και φυσικά η Άννα Σπανού, η κατάθεση της οποίας θα είναι καταλυτική, μιας και αρκεί για να πείσει τους πάντες πως ο Μαλτέζος πρέπει να περάσει τη ζωή του τη φυλακή. 

Η ανατροπή θα έρθει από τους ίδιους τους ανθρώπους που τον θέλουν πίσω από τα σίδερα για πάντα. ¨ολοι περιμένουν σύσσωμη η οικογένεια του να βρεθεί εναντίον του όμως τα δυο του παιδιά θα ξεδιπλώσουν την πραγματική σχέση με τον Δημήτρη Μαλτέζο και θα δείξουν με τα λόγαι τους το ευαίσθητο πρόσωπο του. Η κατάθεση της Χρύσας θα σπάσει καρδιές και θα κάνει ακόμα και τον ίδιο να δακρύσει.  Η Έλεν, η μητέρα του θα πάρει την ευθύνη για τον άνθρωπο που έφερε στη ζωή και σύμφωνα με το tvzapping θα ζητήσει να καταδικάσουν την ίδια. Πως θα αντιδράσει το δικαστήριο;

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη ανατροπή στο φινάλε των Κλεμμένων Ονείρων!