«Κλεμμένα Όνειρα – Η νέα γενιά»… έρχεται τον Δεκέμβριο με νέο καστ!

Θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

 Κι εκεί που μέλλον της καθημερινής σειράς του MEGA φαινόταν αβέβαιο, το δημοφιλές σίριαλ συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν με 110 νέα επεισόδια. Μάλιστα, η σειρά θα επιστρέψει πλήρως ανανεωμένη ως «Κλεμμένα Όνειρα – Η νέα γενιά», αλλά η πρεμιέρα της δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Δεκέμβριο. Προσδοκώντας να στηρίξουν με δυνατό lead-in το κεντρικό δελτίο, αλλάζει και η ώρα προβολής και από τις 9 το βράδυ θα μετακομίσει στις 7 το απόγευμα.

Όπως γράφει η REAL, στο νέο κύκλο θα διατηρηθούν ένας άξονας αφήγησης και ελάχιστοι χαρακτήρες από τα «Κλεμμένα ‘Ονειρα» όπως τα γνωρίζουμε, ενώ το καστ θα ανανεωθεί σε ποσοστό 80%. Μετά το φετινό φινάλε, το οποίο γυρίστηκε πριν ληφθεί η απόφαση για συνέχιση της σειράς και θα προβληθεί στα τέλη Ιουνίου, η πλοκή θα «χτιστεί» σε νέα βάση και πιθανότατα με κάποιο χρονικό άλμα ως σεναριακό εύρημα. 

Ανάμεσα στους ελάχιστους ηθοποιούς που θα μείνουν στο σίριαλ φαίνεται να είναι ο Κωνσταντίνος Λάγκος. Παράλληλα, στη «Δικαίωση», τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης, θεωρείται βέβαιο ότι θα μεταπηδήσουν η Αθηνά Οικονομάκου και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη ανατροπή στο φινάλε των Κλεμμένων Ονείρων!

Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αρβανίτης για τα «Κλεμμένα Όνειρα»;