Κλεμμένα Όνειρα: Η Έλεν σκοτώνει το γιο της και μετά αυτοκτονεί!

Δείτε πως εξελίσσεται η σκηνή του δικαστηρίου!

Λίγο μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου που επιβάλλει στον Δημήτρη Μαλτέζο την ποινή τρις ισόβια, η Έλεν Τζόρνταν καταρρέει ψυχολογικά, αλλά οπλίζεται με όσο κουράγιο της έχει απομείνει και αποφασίζει να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του γιου της. Να μην τον αφήσει να τελειώσει τη ζωή του μέσα στη φυλακή, αλλά να τον λυτρώσει, σκοτώνοντας τον. «Εσύ μου έδωσες τη ζωή, εσύ θα μου την πάρεις» της είχε πει στην τελευταία τους συνάντηση και η Τζόρνταν του είχε υποσχεθεί να τον σκοτώσει αν χρειαστεί…

Μέσα στη δικαστική αίθουσα ο Δημήτρης Μαλτέζος κάνει νόημα στη μητέρα του και εκείνη ταράζεται. Όμως λίγη ώρα αργότερα και μετά την ανακοίνωση της τελικής ετυμηγορίας, η Έλεν Τζόρνταν σημαδεύει τον Μαλτέζο με ένα όπλο που έχει στην τσάντα της, παγώνοντας όλο το ακροατήριο και στη συνέχεια πυροβολεί τον γιο της. Ακολουθεί πανικός, οι αστυνομικοί κινητοποιούνται για να τη συλλάβουν και εκείνη αφήνεται πλέον στη μοίρα της. Την ίδια στιγμή ο Μαλτέζος ψυχορραγεί και ένα ασθενοφόρο έρχεται να τον πάερει, μήπως και τελευταία στιγμή σώσουν τη ζωή του. Την πιθανότητα να μείνει ζωντανός όμως δε τη θέλει καθόλου ο φίλος της Λένας, που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Έτσι ενώ βγαίνει το φορείο από το δικαστήριο, με τον Μαλτέζο να διατηρεί ακόμα τις αισθήσεις του, αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή. Κρυμμένος και χωρίς να τον βλέπει κανείς, οπλίζει το πιστόλι του και ενώ ο Άρης είναι σκυμμένος πάνω από τον ετοιμοθάνατο πατέρα του, πυροβολεί για να αποτελειώσει τον αδίστακτο επιχειρηματία. Μόνο που αυτή η σφαίρα αντί να βρει τον Μαλτέζο, βρίσκει τον Άρη, ο οποίος πέφτει νεκρός!

Τον δολοφόνο του Άρη βλέπει όμως ο Νότης Αργυρός, ο οποίος μπαίνει στις ζωές της οικογένειας με σχέδιο….

Η Έλενα στη φυλακή δίνει μάχη με τον ίδιο της τον εαυτό και πρετοιμάζει μεθοδικά την τελευταία πράξη του οικογενακού δράματος των Μαλτέζων. Λίγες μέρες μετά, μη αντέχοντας όσα έγιναν αλλά και το ότι η ίδια προκάλεσε το χαμό του παιδιού της, αυτοκτονεί μέσα στη φυλακή σύμφωνα με το TV ΖΑΠΠΙΝΓΚ. Πριν φύγει όμως, αφήνει πίσω της ένα γράμμα  εν είδει διαθήκης, στο οποίο αφήνει όλη της την περιουσία στα εγγόνια της, τον Σταύρο και τη Χρύσα, αλλά και στο παιδί του Άρη, που θαφέρει σε μερικούς μήνες στον κόσμο η Μαρία. Με το ίδιο έγγραφο προειδοποιεί ότι τα παιδιά θα πρέπει να προσέχουν το γιο του άντρα της από τον πρώτο του γάμο, τον Νότη Αργυρό, για τον οποίο τονίζει ότι είναι παρανοϊκός και θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του για να πάρει την περιουσία, παρότι ο πατέρας του τον έχει αποκληρώσει. Φυσικά δεν γνωρίζει ότι ο Νότης έζει ήδη μπει στο «κάδρο« της οικογένειας και αρχίζει σιγά σιγά να υφαίνει τον ιστό τηου γύρω από τους εναπομείναντες Μαλτέζους….

Το κουβάρι των εξελίξεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου με το διπλό επεισόδιο με το οποίο επιστρέφουν τα Κλεμμένα Όνειρα στις 18:00. Μάλιστα το MEGA δίνει ένα αρκετά χορταστικό sneak preview του επεισοδίου με τη σκηνή του πυροβολισμού και όχι μόνο… Δείτε το ΕΔΩ.