Κάτω Παρτάλι: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις...

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις θα δίνουν και θα παίρνουν στον δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς σίριαλ «Κάτω Παρτάλι». Η προβολή του θα αρχίσει τον Ιανουάριο και οι αποκαλύψεις θα κόψουν την ανάσα.

Όπως γράφει ο Βασίλης Μπουζιώτης στην REAL, ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου, οδηγεί στη Σίφνο πέντε από τους βασικούς ήρωές του, τον Κωνσταντίνο (Γιάννης Τσιμιτσέλης), τη Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη), τον Μανώλη (Μίνως Θεοχάρης), τη Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) αλλά και τον Θανάση (Λεωνίδας Καλφαγιάννης).

Ο Μανώλης με το που θα συναντήσει τους δύο πρώτους θα τους προτείνει να πάνε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων για να βρουν δουλειά, εκείνοι θα το δεχτούν και θα πάνε εκεί έχοντας πάντα όμηρο μαζί τους τη Γριά (Όλγα Δαμάνη). Στην πορεία, θα βρεθεί μαζί τους, με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή της, η Μοσχούλα, ενώ, θα τους ακολουθήσει εκεί και ο Θανάσης που ψάχνει την αγαπημένη του Βίβιαν. Αυτός είναι που θα αποκαλύψει στον Μανώλη ότι η Νεκταρία (Μένη Κωνσταντινίδου), η πρώην αρραβωνιαστικιά του, περιμένει το παιδί του. Η είδηση θα τον ταράξει και η παρέα του θα τον χάσει από το νησί, μιας και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στο χωριό, για να τον ακολουθήσουν στη συνέχεια και αυτοί.

Ενώ στα δύο πρώτα επεισόδια θα βλέπουμε τους εν λόγω ήρωες στη Σίφνο, στο Παρτάλι θα βρίσκεται σε μελαγχολία ο Διαμαντής (Τάσος Χαλκιάς), που είδε και τη σύζυγό του να τον αφήνει επειδή την απάτησε και την αγαπημένη του μητέρα να έχει απαχθεί. Ο Βλάσης (Σταύρος Σβήγκος) θα είναι κρυμμένος σε μια σπηλιά, πιστεύοντας ότι έχει σκοτώσει τον Κωνσταντίνο, ενώ η γλυκύτατη Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) θα είναι έτοιμη να δει το «στικάκι» που της άφησε η μητέρα της, το οποίο θα της αποκαλύψει τα πάντα…

Διαβάστε ακόμα:

«Αυτός ο ρόλος ήταν για εμένα»

Πρωταγωνίστρια από το Κάτω Παρτάλι εμφανίζεται topless σε παράσταση