Κάτω Παρτάλι: Τα μυστικά αποκαλύπτονται στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Το μυστικό της Μοσχούλας αφήνει άναυδη την κόρη της Μυρτώ - Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο μεγαλύτερης διάρκειας

Το Κάτω Παρτάλι ολοκληρώνει τη σεζόν βγάζοντας στο φως τα περισσότερα μυστικά του. Σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, θα είναι το μεγαλύτερης διάρκειας επεισόδιο -θα διαρκέσει μία ώρα γεμάτη και ίσως από αυτά που θα πρέπει να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες, αφού περιλαμβάνει 112 διαφορετικές σκηνές. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προηγούμενες δέκα μέρες που γυριζόταν οι συντελεστές άλλαζαν τρεις διαφορετικές περιοχές μέσα στη μέρα, καθώς από τον Άλιμο βρίσκονταν στην πειραιώς και από εκεί στο Κουκάκι.

Το μυστικό της Μοσχούλας

Το επεισόδιο θα στηθεί πάνω στην αποκάλυψη της Μοσχούλας στην Μυρτώ ότι ο Διαμαντής δεν είναι ο πατέρας της, αλλά και όλα όσα την έφεραν στο Κάτω Παρτάλι. Η αποκάλυψη θα γίνει με στικάκι που θα αφήσει η Μοσχούλα στην Μυρτώ, η οποία δεν ξέρει τι να πρωτοπιστέψει πριν λιποθυμήσει.

Τα φετινά φινάλε των υπόλοιπων ιστοριών 

Η Βίβιαν, σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο Θανάσης δεν είναι ο Θανάσης και ότι τόσο καιρό ζει μια αγάπη ψεύτικη, αποφασίζει να αφήσει τον μεγάλο της έρωτα και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Μανώλης αποφασίζει να εκμυστηρευθεί στη Νεκταρία το αμαρτωλό παρελθόν του, αρχίζοντας από την επίδραση της μητέρας του και συνεχίζοντας με το πώς γνωρίστηκε με τον έρωτα της ζωής του, τον Μπάμπη.

Η «εξορκισμένη» Ζαχαρούλα (Αντιγόνη Ψυχράμη), επιστρέφει στο Κάτω Παρτάλι και σε φλας μπακ βλέπουμε ποια ήταν εκείνη η χωριανή που της έδωσε το ξόρκι για να μπει ο δαίμονας μέσα της. Και ναι, πρόκειται για τη Λάμπραινα…

Ο Αντώνης, το σφοδρό ειδύλλιο της Μοσχούλας και πατέρας της Μυρτώς, έρχεται στο χωριό -σε φλας μπακ- και αναζητά τον έρωτά του και τον καρπό της ένωσής τους.

Ο Κωνσταντίνος αφήνει άναυδη τη Μυρτώ αφού αποφασίζει να φύγει για πάντα από το χωριό χωρίς εκείνη.

Ένα μέρος του μυστικού σχετικά με το πουλί που βρίσκεται στο κεφάλι της Μοσχούλας, το οποίο συνδέεται άμεσα με το παρελθόν της, αλλά και με όσα ακολούθησαν στην πορεία της ζωής της, θα το μάθουμε στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, τη Δεύτερα 6 Ιουνίου,

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δείτε όλα τα νέα για το Κάτω Παρτάλι εδώ!