Κάτω Παρτάλι: Ο σεναριογράφος γνωρίζει το φινάλε!

Τι απαντά ο ίδιος για τα "καυτά" ερωτήματα που έχουν προκύψει στο δημοφιλές σίριαλ;

Δύο μόνο επεισόδια έχουν μείνει μέχρι την ολοκλήρωση για τη φετινή σεζόν της σειράς Κάτω Παρτάλι. Αν αγωνιάτε να μάθετε πώς θα πέσει η αυλαία για το πλέον δημοφιλές σίριαλ, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 16 Ιουνίου που θα πέσει η αυλαία. Όπως γράφει η Real, κανένας από τους συντελεστές δεν γνωρίζει τις καυτές αποκαλύψεις και ανατροπές που θα γίνουν στο 15ο επεισόδιο.

Ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου δεν θέλει να καεί το φινάλε και γι' αυτό δεν το έχει αποκαλύψει ούτε στη σκηνοθέτιδα της σειράς, Αμαλία Γιαννίκου. Τόσο η ίδια όσο και οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές παίρνουν στα χέρια τους κάποιες σκηνές που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά όχι όλο το σενάριο, όπως γινόταν ως τώρα. Καθένας ξέρει τις δικές του σκηνές, χωρίς να γνωρίζει πώς και πού θα μπουν τα κομμάτια του παζλ που έχει φτιάξει ο Παπαπέτρου. Έχουν μόνο μια εικόνα του, όπως και η Γιαννίκου, επομένως δεν ξέρουν τους αληθινούς «άσους» του σεναριογράφου.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος ο Λευτέρης Παπαπέτρου στη REAL, θα δοθούν απαντήσεις για το 80% των ερωτημάτων αυτών, ανάμεσα στα οποία είναι και το τι συμβολίζει το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Μοσχούλας, την οποία υποδύεται η Βίκυ Σταυροπούλου, ερώτημα που απασχολεί έντονα από την πρώτη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μένη Κωνσταντινίδου εξομολογείται την τραυματική της εμπειρία

Ο Μίνως Θεοχάρης ευχαρίστησε τους φαν του αλά… «Κάτω Παρτάλι»

Κάτω Παρτάλι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για το φετινό φινάλε!

Κάτω Παρτάλι: Η Μοσχούλα δηλητηρίασε τον Ορέστη!

Πως θα κλείσει τη σεζόν το «Κάτω Παρτάλι»;

Κάτω Παρτάλι: Θα απουσιάσει μεγάλο διάστημα από τις οθόνες μας!

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Στο Κάτω Παρτάλι είμαι ντετέκτιβ που…»