Κάτω Παρτάλι: Η Μοσχούλα και πάμπλουτη και χαρτοπαίχτρα!

Τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της σειράς;

Το Κάτω Παρτάλι επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τις 12 Ιανουαρίου σύμφωνα με το περιοδικό TVzapping και τη Μαρία Μπακοπούλου και η Μοσχούλα προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει κάποια χρήματα η παρέα θα «μεταμορφωθεί» σε δεινή χαρτοπαίχτρα…

Η Μοσχούλα, ο Κωνσταντίνος, ο Μανώλης και η Βίβιαν για να γλιτώσουν από όσα και όσους τους καταδίωκαν και έχοντας μαζί τους τη μητέρα του Διαμαντή καταφεύγουν στη Σίφνο όπου η Μοσχούλα θα αρχίσει να υποδύεται την Τζέσικα Δεβλέτογλου μια πάμπλουτη κάτοχο πετρελαιοπηγών με πάθος για τη χαρτοπαιξία. Κατά αυτό τον τρόπο θα αρχίσουν να ψαρεύουν «θύματα» από την πισίνα του ξενοδοχείου και να τους παρασύρουν γύρω από την πράσινη τσόχα όπου η Μοσχούλα θα αρχλίσει να βγάζει άσους από το… μπούστο της!

Την ίδια στιγμή, στο Κάτω Παρτάλι, η Μυρτώ βλέπει και ακούει όσα περιέχονται στο στικάκι της Μοσχούλας, ενώ ο Διαμαντής διαπιστώνει ότι από το σπίτι του λείπει τόσο η Μοσχούλα όσο και η μητέρα του και εξαγριώνεται καθώς θεωρεί υπέυθυνο τον Κωνσταντίνο. Η Νεκατρία αποκαλύπτει στη μητέρα της πως είναι έγκυος από τον Μανώλη, κάτι που μαθαίνει και ο ίδιος ο Μανώλης από τον Θανάση που πάει και εκείνςο στη Σίφνο για να διεκδικήσει ξανά την Βίβιαν.