Κάτια Δανδουλάκη: «Από τη «Βέρα» και μετά, άρχισαν να…»

Τι λέει για την υπόθεση της νέας σειράς του STAR στην οποία πρωταγωνιστεί;

«Όρκο Σιωπής» θα «πάρει» από Σεπτέμβρη η Κάτια Δανδουλάκη στο STAR, με την νέα σειρά που αναμένεται να δίνει lead -in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στου καναλιού. Η ηθοποιός μίλησε στον Βασίλη Μπουζιώτη και την εφημερίδα Real για τη νέα δουλειά της, η οποία όπως είπε θα έχει πολύ σασπένς και αγωνία…

«Είναι ευλογία να δουλεύεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και παράλληλα είναι εξαιρετικά ευτυχές το γεγονός να στηρίζουν τα κανάλια την ελληνική μυθοπλασία, που την είχαν παραμελήσει. Ξεχωριστά θέλω να σταθώ στο πολύ σημαντικό βήμα που κάνει το STAR ετοιμάζοντας μια δυνατή καθημερινή σειρά αξιώσεων…» λέει η ηθοποιός αναφερόμενη στους συμπρωταγωνιστές της και το κανάλι.

Όσον αφορά στην υπόθεση της σειράς…«Πρόκειται για μια δουλειά που διαθέτειε πολύ σασπένς και αγωνία, γι’ αυτό και δεν θέλω να προδώσω στοιχεία για την πλοκή του, που θα κόψει την ανάσα! Όλα γίνονται γύρω από έναν ανεξιχνίαστο φόνο, στον οποίο είναι μπλεγμένοι πολλοί. Η Αλεξάνδρα Ασλάνη, που παίζω εγώ, ήταν παντρεμένη με τον άντρα που δολοφόνησαν και έχει δυο παιδιά μαζί του, ενώ έχει άλλα δυο από τον δεύτερο γάμο της με τον ήρωα που υποδύεται ο Δάνης Κατρανίδης. Οι ανατροπές έχουν πρώτο ρόλο στη σειρά και είμαι σίγουρη πως το κοινό θα αγκαλιάσει το καινούριο μας «στοίχημα». 

Πόσο απέχουν τα κασέ από τις εποχές που έκανε τη «Βέρα στο δεξί»;

«Από τη «Βέρα» και μετά άρχισαν να μειώνονται, να … κουτρουβαλάνε για να σου το κάνω πιο καθαρό. Μπορώ να σου πω ότι το δικό μου το κασέ έπεσε από τότε γύρω στα 65%. Όπως… κατρακύλησαν όλα γύρω μας, κατρακύλησαν και τα κασέ, αλλά πρέπει κανείς να προσαρμόζεται στα καινούρια δεδομένα για να υπάρχει στη δουλειά!»

Διαβάστε ακόμα:

Κάτια Δανδουλάκη: «Έχουν ξεφύγει εντελώς»!

Νέα κυπριακή σειρά έρχεται στο STAR