Κατεβάζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στις εκλογές!

Ένας ακόμα υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές. Σε… προεκλογικό ρυθμό θα κινηθεί και ο Πέτρος Φιλιππίδης προκειμένου να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τους τηλεθεατές.

 Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στις «Καλές δουλειές» που προβάλλει ο ΑΝΤ1 σημειώνοντας όμως, χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αποδεικνύοντας τελικά ότι δεν είναι… καλή δουλειά για το κανάλι του Αμαρουσίου! Έτσι, αν και αρχικά πίστευαν ότι θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, τελικά θα ολοκληρωθεί φέτος!

Όπως είχε μάλιστα αποκαλύψει ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης στα επόμενα και τελευταία επεισόδια θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο σενάριο. Ποιες θα είναι αυτές; Όπως απαιτεί το σενάριο που υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, ο Ζαχαρίας (Πέτρος Φιλιππίδης) προσπαθεί να βγάλει από τη φυλακή τη σύζυγό του, τη Λουκία (Φαίη Ξυλά) που έχει μπει για χρέη του εστιατορίου που άνοιξαν ως πετυχημένοι σεφ. Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν όχι μόνο θα καταφέρει να αποφυλακιστεί η σύζυγός του, αλλά θα κατέβει και υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, επειδή θα είναι μία… καλή δουλειά.

Η… στροφή αυτή στο σενάριο γίνεται, γιατί όπως φαίνεται η συνεχής αναφορά στην οικονομική κρίση δεν… αγκαλιάστηκε από τους τηλεθεατές που δεν θέλουν να βλέπουν στη μυθοπλασία… ό,τι τους φοβίζει. Στα τελευταία επεισόδια λοιπόν θα προσπαθήσουν να κάνουν πιο ευχάριστη την ιστορία μπας και την… ψηφίσουν οι τηλεθεατές.

Γρηγόρης Μελάς