Ηθοποιός που έχουμε να δούμε χρόνια, επιστρέφει με ανατρεπτικό ρόλο στο «Κάτω Παρτάλι»

Δείτε ποια είναι και διαβάστε λεπτομέρειες για τον κόντρα ρόλο που θα υποδυθεί.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA που σαρωνεί την τηλεθέαση θα έχουν στα προσεχή επεισόδια μια ακόμα μοιραία συνάντηση στο «Κάτω Παρτάλι». Βρίσκονται επιβιβασμένοι στο αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και ξεκινούν το ταξίδι με προορισμό την ελευθερία τους, όμως τα βάσανά τους δε θα τελειώσουν έτσι εύκολα… 

Μία μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο τους υποχρεώνει να σταματήσουν στη μέση του πουθενά και έτσι αναζητούν τρομαγμένοι ένα μέρος για να περάσουν τη νύχτα. Η θέα ενός φωταγωγημένου σπιτιού στο βουνό τους γεμίζει ανακούφιση, όταν όμως χτυπούν την πόρτα του, μπροστά τους εμφανίζεται μια εντυπωσιακιή, λυγερόκορμη γυναίκα, ντυμένη στα μαύρα, με σκληρό πρόσωπο και καραμπίνα στα χέρια και τότε τους κυριεύει ο πανικός!

Τον μοναδικό αυτόν ρόλο καλείται να ενσαρκώσει στο 5ο και 6ο επεισόδιο η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη η οποία μίλησε στην Δήμητρα Δαρδα και το περιοδικό TV BOX για τον χαρακτήρα που θα υποδύθεί: »Πρόκειται για μα περίεργη γυναίκα, λίγο gothic τύπος, χήρα με δύο παιδιά. Ο σύζυγος της έχει πεθάνει κάτω από περίεργες συνθήκες και ζει σε ένα σπίτι έξω από το χωριό. Τα τρία παιδιά φτάνουν φοβισμένα στην πόρτα της και την ικετεύουν  να τους αφήσει να περάσουν τη νύχτα μαζί της.  Εκείνη δέχεται,  αλλά όπως είναι φυσικό, κανένας δε θα είναι ήρεμος εκείνος το βράδυ… » περιγράφει η ηθοποιός η οποία γέλασε πολύ με το σενάριο και ενθουσιάστηκε με την πρόταση που είχε από την παραγωγή του MEGA. 

Διαβάστε ακόμα:

Mε ποιον πασίγνωστο ηθοποιό δήλωσε ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια από το »Κάτω Παρτάλι» Νάντια Κοντογεώργη!

Κόβεται το Κάτω Παρτάλι;

Κάτω Παρτάλι: Άγγιξε τηλεθέαση Eurovision!