Η συνάντηση με την Μπαχάρ θα εξοργίσει τον Εζέλ

Διαβάστε τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00.

 Ο Αλί βρίσκει τον φάκελο του Εζέλ στο σπίτι του γιατρού, ο οποίος παλεύει μαζί του για να τον κρατήσει. Ο Αλί και το Τεφό το βάζουν στα πόδια πριν φτάσει η αστυνομία, όμως ο Σερντάρ βρίσκει ένα χαρτί στο μπαλκόνι με το όνομα του Εζέλ και τη διεύθυνση ενός ξενοδοχείου.

Η Μελιχά είναι ταραγμένη μετά από την επίθεση κατά του Μερτ και τον στέλνει στον πατέρα του, ενώ τα βάζει με τον Εζέλ. Ο Σερντάρ κάνει έρευνα για τον Εζέλ, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει το ρόλο του Σερντάρ σ’ αυτή την ιστορία. Ο Εζέλ εξοργίζεται όταν λαμβάνει μια φωτογραφία από τον Τεφό.

Συναντάει την Μπαχάρ και της κάνει κάποιες ερωτήσεις για τον πατέρα της. Οι απαντήσεις της τον εξοργίζουν γιατί συμπεραίνει ότι η Εϊσάν δεν αγάπησε ποτέ τον Ομέρ και ότι απλά συμμετείχε στο κόλπο. Η Εϊσάν ρωτάει τον Τζεγκίζ γιατί δεν έκανε τίποτα όταν έμαθε την αλήθεια για τον Τζαν. Στο μεταξύ ο Μερτ διαβάζει τις λέξεις που είχε γράψει στο βιβλίο ο Ομέρ προς τη μητέρα του.

Η Μελιχά επισκέπτεται τον Ραμίζ. Η Σεμπνέμ πηγαίνει στον καζίνο και παίρνει το πορτοφόλι του Σερντάρ από τον Τεφό. Ο Εζέλ και η Εϊσάν καβγαδίζουν. Ο Αλί και ο Τεφό αναζητούν την κασέτα από την κάμερα ασφαλείας. Ο Εζέλ καλεί το γραφείο του Ραμίζ και τον ενημερώνει ότι γνωρίζει για την κασέτα. Θεωρεί ότι ο η αθωότητα του Ομέρ θα αποδειχτεί όταν πάρουν αυτή τη βιντεοκασέτα στα χέρια τους…