Η Sophie Turner μιλά για την 5η σεζόν του Game Of Thrones

«Πολύ αίμα, πολύς θάνατος».

Συνέντευξη στην huffingtonpost έδωσε η Sophie Turner και μίλησε για την 5η σεζόν του Game Of Thrones, τονίζοντας ότι θα υπάρχει «πολύ αίμα, πολύς θάνατος. Υπάρχουν κάποιες τρομερές στιγμές, ίσως πιο σοκαριστικές ακόμα και από αυτόν τον “Ματωμένο Γάμο”. Γίνονται πολλά σε αυτή τη σεζόν. Και πολλοί χαρακτήρες κατά κάποιον τρόπο κάνουν μεγάλο δρόμο. Και υπάρχουν και κάποιες γνώριμες φυσιογνωμίες επίσης».

Ερωτηθείσα για τον θάνατο του Βασιλιά Joffrey είπε: «Είναι μια στιγμή τρομερού θριάμβου για κάθε άλλον που βλέπει τη σειρά, ήθελαν τόσο πολύ να πεθάνει. Είναι γλυκόπικρο για εμένα επειδή, ναι, χαίρομαι για τη Sansa που επιτέλους πεθαίνει. Αλλά επίσης, ξέρετε, ο Jack Gleeson ήταν τόσο θαυμάσιος άνθρωπος. Θα μου λείψει πολύ. Αλλά νομίζω ότι θα λείψει και στους τηλεθεατές. Θέλω να πω, όλοι λάτρευαν να τον μισούν».

Για την σχέση της Sansa με τον Petyr Baelish δήλωσε: «Για κάποιους θεατές είναι αρκετά ανατριχιαστική, αλλά έτσι υποτίθεται ότι πρέπει να είναι. Υποτίθεται ότι πρέπει να είναι μια διεστραμμένη σχέση στην οποία η Sansa ξέρει ότι μπορεί να παίξει τον Littlefinger σαν μαριονέτα για να πάρει αυτό που θέλει, και ο ίδιος μπορεί να κάνει το ίδιο με αυτήν. Και μαζί κάνουν μια φοβερή ομάδα».