Η Sila διαλυμένη – Ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα όπλα

Δείτε όλες τις εξελίξεις στα αποψινά επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών!

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127: Η αναπάντεχη παρουσία του Αράς στο σπίτι του Χαρούν προκαλεί αναστάτωση στην Εντά και έντονη σύγκρουση στο ζευγάρι. Η Εντά ζητά εξηγήσεις από τον Χαρούν σε ό,τι αφορά την Ετζέ και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Κι ενώ ο Χαρούν είναι διατεθειμένος να απομακρύνει την Ετζέ για χάρη της Εντά, εκείνη δεν θα παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα: εξομολογείται στον Χαρούν τα αισθήματά της.

21:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68: Η οικογένεια της Σιλά θρηνεί το χαμό του Αζάντ. Η Μπεντάρ σπαράζει από τον πόνο. Η Σιλά, διαλυμένη, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Το τραγικό πρόσωπο, όμως, είναι η Ναρίν, η οποία βρίσκεται σε σοκ. Μάταια, ο Μποράν προσπαθεί να την παρηγορήσει. Κι ενώ γίνεται η κηδεία του Αζάντ, ο Τζιχάν εξακολουθεί να αγωνιά για τη γυναίκα του… 'Εχει άλλους λόγους, όμως, να ανησυχεί. Ο Μποράν τον βρίσκει κι αυτή τη φορά είναι η ώρα να μιλήσουν τα όπλα…

21:00 ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9: Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν βρίσκεται στο δρόμο για το Βελιγράδι. Η Βασιλομήτωρ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του Σουλεϊμάν για να περιορίσει και πάλι τη Χουρρέμ. Πιστεύει ότι εάν της βρει έναν σύζυγο, θα μπορέσει να την ξεφορτωθεί. Η Χουρρέμ δεν γνωρίζει τα σχέδιά της και γράφει συνεχώς επιστολές στον αγαπημένο της Σουλεϊμάν. Ο Σουλεϊμάν κατευθύνεται στο Βελιγράδι με τον στρατό του. Συζητά με τους αξιωματικούς του τα σχέδια για την πολιορκία. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τη στρατηγική της πολιορκίας και ο Σουλεϊμάν πιστεύει ότι θα πρέπει να ακούσει τη γνώμη όλων, προτού πάρει την τελική απόφαση. Η Χουρρέμ ανακαλύπτει ότι σκοπεύουν να την παντρέψουν με κάποιον και στη συνέχεια να τη διώξουν από το παλάτι. Παθαίνει νευρική κρίση, τους ικετεύει να την κρατήσουν στο παλάτι αλλά έχουν ήδη αποφασίσει να τη διώξουν. Ως τελευταία ελπίδα, τους λέει ότι είναι έγκυος αλλά η Βασιλομήτωρ και το υψηλά ιστάμενο προσωπικό του παλατιού δεν φαίνεται να την πιστεύουν. Ο Οθωμανικός στρατός επιτίθεται στο οχυρό της Ζεμούν. Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν μαθαίνει ότι ο Ούγγρος Βασιλιάς Λάιος βρίσκεται επίσης μέσα στο οχυρό. Το οχυρό καταλαμβάνεται γρήγορα, αλλά ο Σουλεϊμάν δεν θέλει να σταματήσει μέχρι να συλληφθεί ο Λάιος. Ένα ατελείωτο κυνηγητό ξεκινάει μεταξύ του Λάιου και του Οθωμανικού στρατού.

22:00 ASI – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47: Η Ασί και ο Ντεμίρ τα έχουν βρει και είναι πάλι μαζί, αλλά η παγίδα που θα στήσει ο Αλί, θα τους φέρει και πάλι αντιμέτωπους. Η Ασί ενθουσιασμένη ξεκινάει να δουλεύει στα χωράφια για τη βιολογική καλλιέργεια που θέλει να ξεκινήσει. Λίγο καιρό μετά, μαθαίνει ότι δίπλα στις εκτάσεις της, θα γίνει ένα εργοστάσιο του Ντεμίρ. Η Ασί ζητάει από τον Ντεμίρ να παραιτηθεί από αυτό το έργο, αλλά αυτό για τον Ντεμίρ δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν στη μέση και κάποιοι συνέταιροι. Ο Ιχσάν αποφασίζει ότι η Ντεφνέ και ο Κερίμ πρέπει να χωρίσουν και του απαγορεύει να τη βλέπει ή να της μιλάει. Ο Κερίμ όμως δεν το αποδέχεται. Είναι αποφασισμένος να «πληρώσει» για να σώσει την τιμή του.

Διαβάστε ακόμα:

Σάρωσε σε τηλεθέαση η βιντεοταινία της δεκαετίας του '80!