Η σειρά που είναι πιο δημοφιλής από το Game Of Thrones;

Δύσκολα το πιστεύουμε...

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, αλλά εκεί στο Netflix μάλλον το παράκαναν… Το Game Of Thrones και ο φανταστικός κόσμος του George R.R. Martin είναι τόσο δημοφιλής που στο εξωτερικό ο κόσμος έχει ξεκινήσει να δίνει ονόματα στα μωρά από τους χαρακτήρες του.

Η έρευνα που διεξήγε το Parrot Analytics τοποθέτησε το GoT στην κορυφή της λίστας με τις σειρές που ο κόσμος επιλέγει να δει. Στη δεύτερη θέση και αρκετά πιο πίσω βρίσκεται το Narcos, το οποίο αφηγείται την προσπάθεια δύο αστυνομικών να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον διαβόητο Pablo Escobar, τον «βασιλιά της κοκαΐνης».

Ωστόσο, ο διευθυντής προγράμματος του Netflix, Ted Sarandos, ισχυρίζεται πως το Narcos έπρεπε να βρίσκεται στην κορυφή… «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δεύτερη θέση, αλλά σκεφτείτε πως είναι πρώτη γιατί δεν γίνεται καταμέτρηση όλων των συσκευών.»

Και παρόλο που το Narcos φαίνεται να έχει απήχηση στο κοινό, εμείς θα λέγαμε να περιμένει λίγο να φτάσει τα χρόνια του GoT.

Η λίστα της Parrot Analytics μετρά demand expressions, τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές εκφράζουν τη ζήτηση για τη σειρά μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες όπως τα social media και το video streaming.

Επιμέλεια: Λία Παππά

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Game of Thrones!