Η Μπέτυ Μαγγίρα απόψε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα μεταμορφώνεται σε σέξι αστυνομικό για τις ανάγκες του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

Guest εμφάνιση στο «Mην αρχίζεις τη μουρμούρα» κάνει αυτή την Τρίτη η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός γίνεται αστυνομικός για τις ανάγκες της αγαπημένης σειράς, μπάινει ανάμεσα στη Βούλα και τον Ηλία και φέρνει τα πάνω-κάτω! 

Στο επεισόδιο της Τρίτης 16 Δεκεμβρίου, στις 21:00…

Μία πανέμορφη αστυνομικός συλλαμβάνει τον Ηλία για κάτι που δεν έκανε. Σύντομα όμως, ο Ηλίας ανακαλύπτει έκπληκτος πως δεν πρόκειται για αστυνομικό μα για stripper που ήρθε σε λάθος διεύθυνση. Σίγουρος πως η Μαρίνα δεν πρόκειται να πιστέψει πως όλα είναι μια τρελή παρεξήγηση, ο Ηλίας στήνει ένα ακόμα πιο τρελό παραμύθι.

Κάποια νυχτερινά τηλεφωνήματα με απόκρυψη εξάπτουν την περιέργεια της Βούλας και μεγαλώνουν την ανησυχία του Μηνά σχετικά με το τι τον περιμένει αν η περιέργεια αυξάνεται με τα χρόνια που περνάνε… Από την άλλη, η Βούλα εκμεταλλεύεται την απροσεξία του, για να του εκμαιεύσει δολίως τη συγκατάθεση του για το επόμενο ταξίδι τους στην Τουρκία…

Η Βάσω κάνει παράπονα στον Χάρη πως δεν επικοινωνούν και χωρίς επικοινωνία, δεν προχωράει η σχέση. Ο Χάρης βαριέται τις κουβέντες για την σχέση κι η Βάσω αποφασίζει να του κόψει το σεξ για δυο βδομάδες για να τον αναγκάσει να μιλήσουν.