Η «Μουρμούρα» αρέσει πολύ και οι του Alpha σκέφτονται να της δώσουν… XL διαστάσεις!

Η κωμική σειρά του Alpha δεν έχει κλέψει φέτος μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και τις περισσότερες μέρες από το πρόγραμμα του καναλιού...

 »Μην αρχίζεις την μουρμούρα»… Αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες σειρές του χειμώνα! Αναμφισβήτητα μία σειρά που αξίζει κανείς να την παρακολουθεί, μιας και έχει χιούμορ, γλύκα, αλήθεια και το κυριότερο; Αισθητική… Προσωπικά δεν αντέχω τις σειρές εκείνες που βγαίνουν στον αέρα είναι στημένες στο πόδι και έρχονται έτσι απροκάλυπτα και μας υποτιμούν και την νοημοσύνη μας και την αισθητική μας. Γιατί η καλαισθησία δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά γούστου…

Η «Μουρμούρα» ,λοιπόν, με τις υπέροχες ερμηνείες της και τα έξυπνα κείμενά της, έχει καταφέρει να αποκτήσει σταθερό, φανατικό κοινό και χαίρομαι ιδιαίτερα γι ΄αυτό, γιατί δουλειές που το αξίζουν είναι αδικία και μεγάλη πίκρα να μην τις αγκαλιάζει ο κόσμος.

Ο κόσμος ,όμως, έχει συνήθως ένστικτο και ένστικτο αλάνθαστο, οπότε ευτυχώς δεν παρατηρείται συχνά το παραπάνω φαινόμενο.

Ετσι, μετά την επιτυχία της «Μουρμούρας», οι υπεύθυνοι του Alpha σκέφτονται η σειρά να αποκτήσει XL διαστάσεις μέσα στο πρόγραμμά τους και από Γενάρη να μεταδίδεται και Δευτέρα και Τρίτη, αλλά και Τετάρτη.

Από το στόμα τους και στου κύριου Κοντομηνά τ ΄αυτί…

Νάνσυ Νικολαΐδου