Η γιαγιά στο «Κάτω Παρτάλι»… ανοίγει το στόμα της!

Μπορεί να ξεκίνησε να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Αν και αρχικά ορισμένοι υποστήριξαν ότι το «Κάτω Παρτάλι» είναι υπερβολικό, όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, το σουρεαλιστικό σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου θα λύσει όλες τις απορίες. Ήδη, στο σημερινό επεισόδιο θα μάθουμε πολλά.

Κατ’ αρχάς αποκαλύπτεται το παρελθόν της «Μοσχούλας» (Βίκυ Σταυροπούλου), αφού με flash back θα δούμε την ιστορία της, πώς δηλαδή από παραδουλεύτρα σε έπαυλη της Εκάλης (τους ρόλους των αφεντικών ερμηνεύουν οι Θοδωρής Αθερίδης και Κατερίνα Τσάβαλου) βρέθηκε κυνηγημένη στο «Κάτω Παρτάλι»!

Επίσης, σήμερα θα αποκαλυφθούν πολλά από τα μυστικά του «Θανάση» (Λεωνίδας Καλφαγιάννης), ενώ κακώς πιστεύετε ότι τον «Κωνσταντίνο» (Γιάννης Τσιμιτσέλης) τον απήγαγε ο σύζυγος της «Βίβιαν» (Νάντια Κοντογεώργη) που όπως είδαμε δεν αυτοκτόνησε.

Σήμερα όμως, στο 11ο επεισόδιο της σειράς θα μιλήσει και η γιαγιά που… αερίζεται κάθε φορά που της μιλά ο «Κωνσταντίνος».

Το ρόλο ερμηνεύει η Όλγα Δαμάνη που την έχουμε απολαύσει σε πολλές σημαντικές ερμηνείες και στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση, όπως στο «Νησί» που υποδυόταν σε μεγάλη ηλικία τη «Φωτεινή Αγγελοπούλου» (την καλύτερη φίλη της «Μαρίας Πετράκη», την ηρωίδα που ενσάρκωνε η Γιούλικα Σκαφιδά) και που σε νεαρή ηλικία υποδυόταν η Αννίτα Κούλη.

Η «γιαγιά» λοιπόν από το «Κάτω Παρτάλι» ανοίγει το στόμα της και μιλά για πρώτη φορά και όπως θα δείτε απόψε, στις 22:20, από τη συχνότητα του MEGA, θα γίνουν πολλά!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Τσάβαλου και Θοδωρής Αθερίδης στα γυρίσματα του Κάτω Παρτάλι – Φωτογραφίες

Νάντια Κοντογεώργη: Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με το «Κάτω Παρτάλι»;

Η Βίβιαν από το Κάτω Παρτάλι καταγγέλλει τον σεναριογράφο της σειράς!

Η σκηνή από το Κάτω Παρτάλι που έφερε σε αμηχανία τον Μίνωα Θεοχάρη