Η «Δικαίωση» ανοίγει τα φτερά της για εξωτερικό

Η νέα σειρά του MEGA έρχεται τον Οκτώβριο.

Η νέα σειρά του MEGA «Δικαίωση», όπως έχει αναφέρει και σε συνέντευξή του ο δημιουργός της Δημήτρης Αρβανίτης είναι ένα «φιλόδοξο προϊόν». Μια σειρά με υψηλά τεχνικά στάνταρ, καλύτερη εικόνα και ήχο την οποία ο Δημήτρης Αρβανίτης ξεκίνησε να σκέφτεται πριν από 4 χρόνια.

Στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του MEGA που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μουσικής, ο διευθυντής επικοινωνίας του καναλιού, Χάρης Γούλιος ανέφερε πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για την σειρά και πως γίνονται συζητήσεις ώστε η «Δικαίωση» να «ανοίξει τα φτερά» της και σε άλλες χώρες.

«Στην τυπολογία της δραματικής ελληνικής σειράς, όπου επίσης έχουμε παράδοση επιτυχιών, φέτος τη διαφορά πιστεύουμε ότι θα κάνει η «ΔΙΚΑΙΩΣΗ»,του Δημητρη Αρβανίτη. Ειδικά για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ, σημειώστε ότι είναι μια παραγωγή γυρισμένη με διεθνείς προδιαγραφές – και ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά της από τηλεοπτικα κανάλια του εξωτερικου.» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Οι Έλληνες τηλεθεατές πάντως που περιμένουν με ανυπομονησία την πολυσυζητημένη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, δε θα περιμένουν για πολύ ακόμα, καθώς έρχεται μέσα στον Οκτώβρη.

Διαβάστε ακόμα: