«Γίναμε κολλητοί με τον Παυλή»

Πώς πήρε το ρόλο της Ατσάιο στην σειρά «Η λέξη που δε λες»;

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» υποδυόμενη την Γκρέις, μια μετανάστρια που είχε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.  Αυτή τη φορά η Ντέμπορα Οντόγκ επέστρεψε με έναν εξίσου δυνατό ρόλο, εκείνον της Αφρικανής Ατσάιο, στη δραματική σειρά «Η λέξη που δε λες», που προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ στον Alpha.

Η ηθοποιός μίλησε στην Espresso για το ρόλο της αλλά και για τη σχέση της με τον Παυλή που υποδύεται ο μικρός Γιώργος Στεντούμης:

[dfp_ads id=236982]

«Η Ατσάιο βοήθησε την οικογένεια του μικρού αγοριού. Εδειξε στη μητέρα του πώς να επικοινωνεί με το παιδί της χωρίς λόγια. Εκείνη ήθελε να εφαρμόσει στον Παυλή ένα αυστηρό πρόγραμμα, πώς να διαβάζει, να παίζει, να τρέχει. Επρεπε όμως να τον αφήσει στην ηρεμία του -χωρίς να έχει πολλές προσδοκίες- και σιγά σιγά με το πέρασμα του χρόνου το παιδί θα της έδειχνε τι θέλει πραγματικά. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη, οι δυο τους θα έβρισκαν τον κοινό ρυθμό τους» εξηγεί.

Πώς πήρε όμως τον ρόλο της;

«Μέσα από οντισιόν» τονίζει και συνεχίζει: «Κατέβηκα στα Χανιά για πέντε μήνες, από αρχές Μαΐου. Είχα επισκεφτεί στο παρελθόν το νησί για διακοπές, αλλά τώρα έζησα για τα καλά με την “τραγουδιστή” γλώσσα των Κρητικών. Δεδομένου ότι ήμασταν όλο το συνεργείο και το καστ μακριά από τα σπίτια μας, γίναμε με τους Κρητικούς μια παρέα. Οι ηθοποιοί βγαίνουμε ακόμη και μετά το τέλος των γυρισμάτων σε ταβερνάκια της Αθήνας.

Ειδικά με τον μικρό Γιώργο Στεντούμη γίναμε “κολλητοί”. Τον διάβαζα, παίζαμε με τις γάτες και τους σκύλους του κτήματος και, όταν έφεραν το τραμπολίνο, εγώ με το πιτσιρίκι στα διαλείμματα κάναμε τα άλματα της ζωής μας» (γέλια). Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου η σειρά που έχει αγγίξει τις καρδιές των τηλεθεατών κατεβάζει αυλαία.