Game of Thrones: Νέες πληροφορίες για το γράμμα της Sansa! (Spoiler Alert)

Σε ποιον τον στέλνει και τι έγραψε μέσα;

Στο 7ο επεισόδιο «The Broken Man» η αποστολή του Jon, Davos και Sansa να μαζέψουν στρατό για να πολεμήσουν εναντίον του Ramsay δεν ήταν ακριβώς επιτυχής.

Κατάφεραν να μαζέψουν κάποιους οίκους στο μέρος τους, αλλά κάποιοι άλλοι κουρασμένοι από τους πολέμους και διστακτικοί στο να πολεμήσουν με τον πλευρό των Wildlings δεν αποδέχτηκαν την πρόταση και έμειναν σπίτια τους. Ο Jon ήθελε να κατευθυνθούν στο Winterfell με τους άντρες που είχαν αλλά η Sansa διαφώνησε καθώς πιστεύει ότι δεν έχουν αρκετούς για να νικήσουν ( και καλά κάνει κατά την γνώμη μου ). Μετά από μια μικρή λογομαχία που είχε μαζί με τον Jon έγραψε ένα γράμμα με άγνωστο περιεχόμενο και παραλήπτη.

Τώρα χάρις στον χρήστη CreepyPancakes το γράμμα δεν αποτελεί πια μυστήριο. Μάλιστα από την αρχή δεν ήταν και τόσο μεγάλο μυστήριο καθώς έχει προηγηθεί η προσφορά του Littlefinger στην Sansa να την βοηθήσει με τους ιππότες του Vale για την ανακατάληψη του Winterfell οπότε ψιλοκαταλαβαίνουμε σε ποιόν το γράφει και γιατί. Την πρώτη φορά τον απέρριψε αλλά τώρα είναι απεγνωσμένη και χρειάζεται οπωσδήποτε και άλλους στρατιώτες και να μην ξεχνάμε ότι το Vale δεν ενεπλάκη στον πόλεμο των 5 βασιλιάδων άρα ο στρατός τους είναι ανέπαφος, με αποτέλεσμα τελικά η Sansa να στρέφεται στον Littlefinger, που είναι και θείος της, για βοήθεια. Λοιπόν ο CreepyPancakes ανέλυσε το γράμμα και επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες.

2got080616

Ύπουλα ύπουλα η Sansa γράφει γράμματα σε φίλους ή εχθρούς χωρίς να το πει στον Jon. Τουλάχιστον κάτι έμαθε από τον Littlefinger τελικά. Μετά από πολλές προσπάθειες του χρήστη όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες κατάφερε να βρεί το περιεχόμενο του γράμματος.

3got080616

Ορίστε το κείμενο που κατάφερε να βγάλει ο CreepyPancake ( τα πλαγιασμένα είναι λέξεις που δεν φαίνονται στο γράμμα και συμπληρώθηκαν από τον ίδιο ):

«You promised to protect me. Now you have a chance to fulfill your promise. The Knights of the Vale are under your command. Ride north for Winterfell. Lend us your aid and I shall see to it that you are rewarded «.

» Υποσχέθηκες να με προστατέψεις. Τώρα έχεις μία ευκαιρία να εκπληρώσεις την υπόσχεση σου. Οι ιππότες της Κοιλάδας είναι υπό τις διαταγές σου. Έλα βόρεια στο Winterfell. Δάνεισε μας την βοήθεια σου και θα φροντίσω να ανταμειφθείς».

Ο Littlefinger δεν αναφέρεται στο γράμμα αλλά δεν νομίζω να είναι για κάποιον άλλον εκτός από αυτόν. Είναι ριψοκίνδυνο να ζητάς βοήθεια από αυτόν αλλά η Sansa δεν έχει άλλη επιλογή σε αυτήν την περίπτωση. Εσείς τι πιστεύετε, είναι σωστή κίνηση αυτή, θα λειτουργήσει εναντίον της και πως θα αντιδράσει ο Jon αν το μάθει? Θα μάθουμε σύντομα.

Πηγή: gameofthrones-grfans.com