Game of Thrones: Η Maisie Williams μίλησε για την καριέρα και το μέλλον της!

Maisie Williams

Η νεαρή ηθοποιός ήταν το τελευταίο μέλος του Game of Thrones που έλαβε μια υποψηφιότητα Emmy.

Φέτος, η Maisie Williams μαζί με την Emilia Clarke (Daenerys) και την Lena Headey (Cersei), θα είναι υποψήφιες για την κατηγορία Β ‘Γυναικείου Ρόλου. Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη η Williams είναι περήφανη για την υποψηφιότητα, αλλά δεν το βλέπει καθόλου ανταγωνιστικά. «Θα έχω μαζί μου και άλλα δύο κορίτσια από την σειρά», είπε. «Θα είναι μια ωραία στιγμή, όταν θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν έχει σημασία για το ποιος είναι υποψήφιος και ποιος δεν είναι, ή ποιος κερδίζει και ποιος δεν κερδίζει.»

Σε κάθε περίπτωση, ο ανταγωνισμός μεταξύ του καστ δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα, δεδομένου ότι οι τρεις ηθοποιοί είναι αντιμέτωποι με την Μάγκι Σμιθ, η οποία είναι υποψήφια για την εργασία της σχετικά με την τελευταία σεζόν στο Downton Abbey. Η Williams θαυμάζει την Smith, η οποία εμφανίζεται στην τηλεόραση για πάνω από 60 χρόνια. «Είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε», είπε.

Η Williams απέκτησε φήμη ως Arya Stark, αλλά μετά την σειρά, θα πρέπει να φροντίσει για τον εαυτό της στο Χόλιγουντ. «Ό, τι συνέβη στην καριέρα μου μέχρι τώρα έχει συμβεί πραγματικά οργανικά, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να πάρω μαζί μου», είπε. «Αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, ξέρω ότι θα είμαι σε θέση, ως ηθοποιός, να δημιουργήσω ένα νέο χαρακτήρα και να έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για να το κάνω.»

Αλλά πριν τα κάνει όλα αυτά, η Williams έχει ακόμα δύο σεζόν του Game of Thrones. Εκείνη δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τι έρχεται, αλλά έδωσε μια εκτίμηση. «Μου άρεσε να κάθομαι εκεί και να βλέπω τον Mark Mylod, να σχεδιάζει τι θα γίνει με τον ρόλο μου ως Arya.» O Mark Mylod γύρισε τη μεγάλη σκηνή καταδίωξης της Arya με την Waif. Ο Mylod θα επιστρέψει για την 7η σεζόν, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια επεισόδια θα σκηνοθετήσει. Το Deadline ρώτησε επίσης την Williams αν αυτή έχει διαβάσει το A Song of Ice and Fire του George R.R. Martin. Παραδέχτηκε ότι δεν το έχει ολοκληρώσει. «Όταν ξεκίνησα, η μαμά μου το έκρινε ακατάλληλο,»

Πηγή: gameofthrones-grfans.com