Game of Thrones: Ζει ο Jon Snow;

Εμφανίστηκε και πάλι ο ηθοποιός στα γυρίσματα για τον 6ο κύκλο - SPOILER ALERT

Οι ελπίδες των fan του Game of Thrones ότι ο Jon Snow ίσως να μην είναι απλά ζωντανός αλλά ο χαρακτήρας να μετέχει στην έκτη σεζόν της σειράς, είναι έντονες τελευταία. Ωστόσο, ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο Kit Harington δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές από μερίδα των αδελφών του στη Νυχτερινή Φρουρά. Στο τελευταίο πλάνο που είδαμε, ο Snow φαινόταν κάτι περισσότερο από νεκρός.

Σύμφωνα με τον Independent, η ιστοσελίδα Watchers on the Wall φαίνεται πως έχει σοβαρούς λόγους να πιστεύει πως μια μεγάλη μάχη γυρίζεται  στην περιοχή Saintfield της Βόρειας Ιρλανδίας, μεταξύ των Boltons, των Wildings, των Umbers. Για την ακρίβεια στη μάχη παίρνει μέρος ο Harrington ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε να τριγυρίζει στην περιοχή με τον συμπρωταγωνιστή Iwan Rheon που παίζει τον Ramsay.

Κάποια σενάρια θέλουν τον Jon Snow να είναι warged και να κατάφερε τη στιγμή της δολοφονίας του να περάσει το πνεύμα του στον ανταρόλυκό του τον Ghost. Κάποια άλλα, να έχει επιστρέψει στον κόσμο των ζωντανών με τη βοήθεια της Melisandre και του Θεού του Φωτός.

Παρ' όλα αυτά οι παραγωγοί της σειράς δηλώνουν πως ο Jon Snow είναι «πιο νεκρός και από νεκρός», αλλά ο αριθμός των «εμφανίσεων» του Harington στα γυρίσματα δείχνουν ότι δεν βρίσκεται εκεί για μια μόνο σκηνή κηδείας.