Game Of Thrones: Το ντουμπλάρισμα της Cersei στο «Walk Of Shame»!

Δείτε το πρόσωπο που την αντικατέστησε!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Game Of Thrones η Cersei Lannister περπάτησε γυμνή και με ξυρισμένο κεφάλι στους δρόμους του Kings Landing και σίγουρα ήταν μια σκηνή που απόλαυσαν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι fans της σειράς.

Η κακία του ρόλου έχει κάνει την, κατά τα άλλα συμπαθέστατη, Lena Headey να βρίσκεται στην… κορυφή της λίστας με τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς και αναμφίβολα το «Walk Of Shame» ήταν μια σκηνή που ευχαρίστησε πάρα πολύ κόσμο.

Το θέμα, όμως, που έχει βγει στην επιφάνεια, μετά την προβολή του επεισοδίου, έχει να κάνει με το αν ήταν η Lena Headey αυτή που περπάτησε γυμνή ή κάποια σωσίας της.

Όπως αποδεικνύεται και από την παρακάτω φωτογραφία, ο ρόλος ντουμπλαρίστηκε από μια γυναίκα που μοιάζει καταπληκτικά στην Lena Headey. Ο λόγος ήταν ότι η γνωστή ηθοποιός ήταν έγκυος την περίοδο των γυρισμάτων και δεν γινόταν να κάνει τη συγκεκριμένη σκηνή.

Αριστερά βρίσκεται η Lena Headey και δεξιά η σωσίας. Όπως φαίνεται, υπάρχουν μικροδιαφορές στα δύο πρόσωπα, κάτι που έγινε αντιληπτό από χιλιάδες fans, οι οποίοι κατέκλυσαν με μηνύματα και αναρτήσεις τα social media.