Game Of Thrones: Εκδοχές που έμειναν στα χαρτιά

Τι είχε σχεδιάσει αρχικά ο George R. Martin και δεν τα υλοποίησε;

Ένα διαφορετικό Game Of Thrones φαίνεται πως ονειρευόταν ο George R. Martin, σύμφωνα με χειρόγραφα του 1993 που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Ο συγγραφέας είχε σχεδιάσει για αρκετούς χαρακτήρες τελείως διαφορετικά πράγματα και επιλογές, απ’ ότι έχουμε δει έως τώρα.

Ένα σενάριο που είχε γράψει, ήθελε τον Jon Snow και την ετεροθαλή αδερφή του Arya να ερωτεύονται παράφορα και παράλληλα να δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο, διότι την καρδιά της μικρής Stark θα διεκδικούσε ο Tyrion. Ο Arya, όμως, δεν θα ανταποκρινόταν στα αισθήματά του.

Η δολοφονία του Joffrey στο γάμο του με την Margaery Tyrell δεν ήταν αρχικά στα πλάνα του Martin, ο οποίος σχεδίαζε να παραμείνει ο νεαρός βασιλιάς παντρεμένος με την Sansa Stark και μάλιστα ν’ αποκτήσουν και παιδί.

Άλλο ένα σενάριο που είχε δημιουργήσει ο Martin ήταν η μονομαχία μεταξύ του Robb και του Joffrey, κατά την οποία ο πρώτος θα τραυματιζόταν σοβαρά και θα τον αποτελείωναν οι Jaime και Tyrion.

Ακόμα μία εκδοχή που δεν είδαμε ποτέ γιατί έμεινε στα χαρτιά, έχει να κάνει με την Daenerys, η οποία θα είχε προχωρήσει πολύ νωρίτερα προς την κατάκτηση του θρόνου, ενώ παράλληλα θα σκότωνε τον Drogo, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία του αδερφού της.