Εζέλ: Ο μυστηριώδης άντρας ξεκινά τις δολοφονίες!

Το καζίνο πωλείται και ο Ραμίζ θέλει να το αναλάβουν οι άντρες του. Στέλνει ένα μήνυμα στον Αλί που τον αναστατώνει. Ο Μερτ μαθαίνει από την εφημερίδα ότι ο Τζεγκίζ απέδρασε από τη φυλακή. Στο μεταξύ ο Τζεγκίζ είναι στο εργαστήρι του Μουμτάζ. Την ίδια ώρα γίνεται κατάσχεση στο σπίτι της Εσάν, η οποία ζητάει τη βοήθεια του Εζέλ. Εκείνος υποτίθεται ότι τη βοηθάει, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζει να εφαρμόζει το σχέδιό του. Ο διευθυντής της τράπεζας λέει στην Εσάν ότι δεν της ανήκει πλέον το σπίτι και το ξενοδοχείο. Όταν εκείνη μαθαίνει το όνομα του αγοραστή, αποφασίζει να τον βρει και να τον σταματήσει.

Ο Αλί λαμβάνει ένα ακόμα μήνυμα και επισκέπτεται τον Ονούρ, ο οποίος του αναφέρει δύο ονόματα: του φύλακα Ντουρσούν και του φίλου του, Μπεκίρ. Ο μυστηριώδης άντρας τους παρακολουθεί. Ο Αλί βρίσκει τον Μπεκίρ και ζητά να μάθει πληροφορίες για τον Ομέρ. Ο Μπεκίρ λέει ότι ο Ομέρ έκρυβε πολλά χρήματα και τον βασάνισαν για να μάθουν πού είναι. Μετά από πολλές πιέσεις, ο Μπεκίρ μιλάει για την εξέγερση στη φυλακή και αποκαλύπτει στον Αλί το όνομα του Ραμίζ. Μόλις φεύγει ο Αλί, εμφανίζεται ο μυστηριώδης άντρας και σκοτώνει τον Μπεκίρ.

Ο Αλί μαθαίνει το όνομα του νοσοκομείου όπου πήγαν τους κρατουμένους. Εκεί μια νοσοκόμα του λέει ότι ο Ομέρ δεν πέθανε. Όταν η Εσάν μαθαίνει ότι ο αγοραστής του σπιτιού της είναι ο Ραμίζ, πηγαίνει να τον ικετεύσει. Όταν μετά συναντιέται με τον Εζέλ, του μιλάει για τον Ομέρ και διηγείται την ιστορία τους… Ο Μερτ φιλοξενεί τον Τζεγκίζ στο σπίτι του Ομέρ, αλλά η Μελιχά δεν τον θέλει εκεί και ο Τζεγκίζ την απειλεί με μαχαίρι. Το ίδιο βράδυ, ο Εζέλ αποκαλύπτει την ταυτότητά του στον Αλί., όταν ο μυστηριώδης άντρας τους επιτίθεται…