Εζέλ: Μια απαγωγή ξεκινά, ένας φόνος αποτρέπεται

Ο Ραμίζ προσπαθεί να προστατέψει την κόρη του απ’ τους εχθρούς του, αλλά εκείνη έχει βαρεθεί να κρύβεται. Θέλει πίσω τη ζωή της.

Ο Εζέλ θέλει να στείλει τον Τζεγκίζ στη φυλακή και το σχέδιό του δουλεύει ρολόι. Η Μπαχάρ τον ρωτάει για τη σχέση τους. Η Εσάν τούς βλέπει να φιλιούνται, αλλά δεν της δίνουν σημασία. Ο Εζελ της λέει ότι το σχέδιό της ‘απαγωγής’ του Τζαν προχωράει.

Στο μεταξύ ο Τζαν έχει πρόβλημα με τους συμμαθητές του και η Εσάν πηγαίνει να μιλήσει στον διευθυντή του σχολείου, μαζί με τον Τζεγκίζ και τον Εζέλ. Εκείνος τους ενημερώνει ότι ο Τζαν έχει ελλειμματική προσοχή. Η Εσάν τελικά αποφασίζει να προχωρήσουν το σχέδιο της απαγωγής και ο Τεφό πηγαίνει τον μικρό Τζαν στον Ραμίζ. Εκείνος τηλεφωνεί στον Τζεγκίζ και του λέει ότι έχει το παιδί. Η Εσάν λέει στην Μπαχάρ ότι ο Εζέλ έχει σχέση με άλλη γυναίκα.

Οι άντρες του Ραμίζ στέλνουν τον Τζεγκίζ στον ιππόδρομο με την εντολή να σκοτώσει τον Καντιράλι. Ο Εζέλ καλεί την αστυνομία προτού συμβεί αυτό. Ο Τζεγκίζ μπαίνει στο αμάξι της Αζάτ και εκεί βρίσκει τον Τζαν να κοιμάται…