Εξέλιξη – «βόμβα» στους «Συμμαθητές» και νέο πρόσωπο στη σειρά!

Οι συμμαθητές

Ποιον θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Οι συμμαθητές»;

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Μαριλένας δεν είναι καλά και έτσι εκείνη παίρνει μια μεγάλη απόφαση, που τους επηρεάζει όλους….

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό Mytv, οι τελευταίες ημέρες για τη Μαριλένα είναι άσχημες. Από τη μία, προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη για να μην αντιληφθεί κανείς τι συμβαίνει με την υγεία της, και από την άλλη ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Ανδρέα. Ωστόσο, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Τα αποτελέσματα της βγαίνουν και είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Εκείνη, σοκαρισμένη, διαπιστώνει πως αυτή η ιστορία θα τραβήξει αρκετό διάστημα. Αποφασίζει, λοιπόν, να εξομολογηθεί σε κάποιον το πρόβλημα της. Αυτός, όμως δεν είναι ο Ανδρέας, αλλά η θεία της, η Αλίκη, η οποία είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν ένα παρόμοιο πρόβλημα και η Μαριλένα στην παρούσα φάση, την εμπιστεύεται απόλυτα.

Ωστόσο, οι μέρες περνούν και η ημερομηνία του γάμου της με τον Ανδρέα πλησιάζει. Εκείνη, προβληματισμένη, αποφασίζει να κάνει μαζί του μια σοβαρή συζήτηση. Στην κουβέντα που έχει με τον αγαπημένο της, του ζητά να αναβάλλουν το γάμο τους, χωρίς όμως να του αποκαλύψει το λόγο. Και δεν μένει εκεί. Του ζητά να χωρίσουν για λίγο καιρό, αφού επιθυμεί να παλέψει μόνη της το πρόβλημα της και δεν θέλει να τον πονέσει. Ο Ανδρέας σοκάρεται και απογοητεύεται ταυτόχρονα. Προσπαθώντας, όμως να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της, πιστεύει ότι για ακόμα μια φορά , φταίει η Αλίκη και πως εκείνη έβαλε ιδέες στο μυαλό της Μαριλένας. Επίσης υποψιάζεται πως ίσως υπάρχει και κάποιος άλλος στη ζωή της.

Το νέο πρόσωπο

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνιση του. Ένας ρόλος – έκπληξη μπαίνει στους «Συμμαθητές» τον ιούνιο και θα μείνει μέχρι το τέλος της σειράς. Ο λόγος για τον Δημήτρη, έναν, συγγραφέα που ερωτεύεται τη Μαριλένα και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της. Τον ήρωα αυτό θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος.