Εξέλιξη σοκ στο Μπρούσκο: Εντολή θανάτου για την Όλγα…

Τι στάση θα κρατήσει ο Ματθαίος; Θα την βοηθήσει;

Όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε στην ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν του Μπρούσκο, οι εξελίξεις τρέχουν και γίνονται όλο και περισσότερες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με το περιοδικό «Tvzάπινγκ» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο αυτό πρόκειται να συμβεί και στα επόμενα επεισόδια, όπου η ζωή της Όλγας αναμένεται να κινδυνέψει.

Ο Ματθαίος και η Όλγα έχουν συμφωνήσει να κρατήσουν κρυφό το διαζύγιό τους, ενώ στόχος και των δύο είναι να παγιδέψουν και να αποκαλύψουν το ρόλο του Διαμαντή. Η Όλγα, όμως, εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή της από τον αδίστακτο επιχειρηματία, καθώς έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αποφασίζει να συναντήσει τον Ματθαίο και αν του αποκαλύψει όλες τις απειλές που δέχεται. Για να τον πείσει ότι του λέει την αλήθεια, τον βάζει να ακούσει μια συνομιλία της με τον Διαμαντή σε ανοικτή ακρόαση: «Να στείλεις χαλασμένα κρασιά από την Κύπρο στην Κίνα», της λέει, ενώ ο Ματθαίος της ζητάει το αντίθετο: «Εσύ θα κάνεις το ανάποδο. Θα στείλεις χαλασμένα κρασιά από την Κρήτη». Η ίδια του εξήγησε ότι «ο Διαμαντής δεν είναι βλάκας! Θα το καταλάβει!».

Ο Ματθαίος την πείθει να στραφεί εναντίον του ανταγωνιστή του, καθώς της υπόσχεται ότι θα την έχει υπό την προστασία του. Ο Διαμαντής συνειδητοποιεί τι έχει γίνει και γίνεται έξω φρενών. Η Όλγα φοβάται και ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου, αλλά εκείνος την αγνοεί. Τότε στρέφεται στον Σήφη.

Εκείνος ανταποκρίνεται, αλλά γρήγορα μπλέκονται σε μια καταδίωξη που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το θάνατο, καθώς ο Διαμαντής δίνει εντολή στους ανθρώπους του να τη σκοτώσουν…