Εθνική Ελλάδος: Δραματικό φινάλε – Πυροβόλησαν τον Ρίτσαρντ

Δείτε πώς έριξε αυλαία για φέτος η σειρά...

Το τελευταίο επεισόδιο της «Εθνικής Ελλάδος» για τη φετινή σεζόν έπαιξε το βράδυ της Τρίτης με το φινάλε να σοκάρει τους τηλεθεατές.

Τι είδαμε στο 15ο επεισόδιο;

'Ενας κύκλος κλείνει για τη Νίκη και ένας καινούριος ξεκινά, με ελπίδα και αισιοδοξία αυτή τη φορά. 'Ενας κύκλος κλείνει κι ένας καινούριος ξεκινά και για τη Φρόσω, που βρίσκει το κουράγιο να πάρει πολύ γενναίες αποφάσεις. Αλλά και για τη Φοίβη που αντιμετωπίζει, με τον Αχιλλέα στο πλευρό της, μια για πάντα τα φαντάσματα του παρελθόντος της. Η Στάλω παίρνει την «εκδίκησή» της για όλα τα «όχι» που άκουσε στο παρελθόν, ο Κυριάκος και η Ελίζα βαδίζουν προς τον τελειωτικό πόλεμο, ο Χρήστος και ο Ρίτσαρντ φτάνουν στο τέλος μιας διαδρομής, και όλα αυτά, στη σκιά της μεγαλύτερης πρόκλησης που καλείται εντελώς απρόσμενα να αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδος Curling!
 
Το δραματικό φινάλε

Στην τελευταία σκηνή που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, βλέπουμε τον Χρήστο Μελίτη (Γιώργος Καπουτζίδης) να βρίσκεται στο διαμέρισμα της Καίτης Οικονόμου (Ευαγγελία Μουμούρη) για να της συλλυπηθεί για τον θάνατο του άντρα της Μανώλη Οικονόμου (Γιάννης Πολιτάκης). Η Οικονόμου, απελπισμένη από το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανείς να της συμπαρασταθεί μετά την απώλεια του συζύγου της, κρατάει ένα όπλο και είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει. Όταν μετά από λίγη ώρα μπαίνει στο διαμέρισμα από την ανοιχτή πόρτα και ο Ρίτσαρντ (Michael Wighton), η Οικονόμου τρομάζει και τον πυροβολεί!

Δείτε την επίμαχη σκηνή…