Έρχονται εκπλήξεις στην 7η σεζόν του Game of Thrones

Thrones

Ο Eddison "Dolorous Edd" Tollett έχει κινηθεί στο προσκήνιο στις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones.

Στην 6η σεζόν του Game of Thrones, με τη βοήθεια των wildlings κατέλαβε το Castle Black από τον Alliser Thorne και τους συναδέλφους του, τους στασιαστές. Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που είδε τον Jon Snow, όταν ο τελευταίος επέστρεψε από τους νεκρούς, και έγινε ο Κύριος Διοικητής της νυχτερινής φρουράς όταν ο Jon έφυγε για το Winterfell.

Thrones

Ο Ben Crompton, ο οποίος παίζει τον Edd από την 2η σεζόν, μίλησε πρόσφατα στα Sunderland Echo Portfolio Business Awards για την επιστροφή του στην 7η σεζόν. «Είμαστε πίσω στην 7η σεζόν και είναι πολύ διασκεδαστικό», είπε. Φυσικά, ο Crompton κινηματογραφεί υλικό για το Castle Black, το οποίο του αρέσει πολύ.

Ως βετεράνος του Game of Thrones, ο Crompton δεν ήταν αρκετά απρόσεκτος για να αποκαλύψει κάτι συγκεκριμένο για το τι έρχεται στην 7η σεζόν. Ακόμα, και ο ίδιος αντιλαμβάνεται την ανάγκη να ρωτήσει. «Είμαι σαν μια παρτίδα των φαν, είμαι πάντα εδώ για να μάθετε τι θα συμβεί στη συνέχεια», είπε. «Είναι συναρπαστικό όταν τα σενάρια έρχονται και μαθαίνουμε τι θα γίνει»

«Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, ειδικά προς το τέλος. Ο καθένας αναλαμβάνει κάποια πράγματα που θα συμβούν. Θα εκπλαγείτε πολύ.»

Πηγή: gameofthrones-grfans.com