Έρχεται το Game of Thrones στις 8 Απριλίου

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν;

Ξεκινά στις 8 Απριλίουστα κανάλια Novacinema (48 μετά την Αμερική) η σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με τη δράση της. Τα τρέιλερ που έχει δημοσιεύσει το κανάλι HBO για τη δημοφιλή σειρά κάνουν την αγωνία των φαν της σειράς να χτυπά κόκκινο. Λίγο πριν την πρεμιέρα, διαβάστε τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια:

1. Two Swords
Στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου, το Κινγκς Λάντινγκ προετοιμάζεται για ένα βασιλικό γάμο, ενώ ο Τζον Σνόου νιώθει ανεπιθύμητος στο Μαύρο Κάστρο. Στο μεταξύ, η Ντανέρις βρίσκει το δρόμο για την πόλη Μιρίν και η Αρια συναντά έναν παλιό φίλο.

2. The Lion and the Rose
Ο Τζέιμι δέχεται τη βοήθεια του Τίριον, ενώ στο Ντραγκονστόουν ο Στάνις χάνει την υπομονή του με τον Ντάβος. Ο Ράμσι βρίσκει πώς μπορεί να του χρησιμέψει το ‘κατοικίδιό’ του, ενώ βόρεια του τείχους ο Μπραν οραματίζεται τον προορισμό τους.

3. Breaker of Chains
Ο Σαμ ανακαλύπτει ότι το Μαύρο Κάστρο δεν είναι ασφαλές, ενώ ο Τζον προτείνει ένα τολμηρό σχέδιο. Στο μεταξύ, ο Τίριον σκέφτεται τις εναλλακτικές του, το Κυνηγόσκυλο δίνει στην Αρια ένα σημαντικό μάθημα, ενώ η Ντανέρις επιλέγει πολεμιστή.

4. Oathkeeper
Η Ντανέρις αμφιταλαντεύεται μεταξύ της επιβολής δικαιοσύνης και της φιλευσπλαχνίας. Στο μεταξύ, ο Τζέιμι αναθέτει καθήκοντα στην Μπριέν, ο Τζον εξασφαλίζει εθελοντές, ενώ ο Μπραν, ο Τζότζεν, η Μίρα κι ο Χόντορ βρίσκουν τυχαία καταφύγιο.

Φωτογραφίες: HBO © and related service marks are the property of Home Box Office, Inc

Διαβάστε ακόμα:

Game Of Thrones: Δυο νέα τρέιλερ για την 4η σεζόν

Game of Thrones: Δείτε τα δύο τρέιλερ της 4ης σεζόν

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones μιλούν για τις πιο σοκαριστικές στιγμές της σειράς