Έρχεται απόψε και είναι …»Ελεύθερος κι ωραίος»!

Στις 21:00 η πρεμιέρα της σειράς στον ΑΝΤ1.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Σταμάτης είναι ένας οδηγός ταξί, που δεν τον… σταματάει τίποτα! Ακόμα και στο μποτιλιάρισμα η καλή του διάθεση «τρέχει με 1.000»! Ανάμεσα στις μεγάλες λεωφόρους, τους κεντρικούς δρόμους και τα μικρά στενά της Αθήνας οδηγεί και σκέφτεται… πώς θα ήταν η ζωή του αν ήταν… πλούσιος! Τότε, θα μπορούσε ακόμα και να αγοράσει ένα πολυτελές, παραθαλάσσιο διαμέρισμα και να το κάνει δώρο στη Λέτα, το πιο «νόστιμο» κορίτσι της γειτονιάς και ο μεγάλος του έρωτας.

Όμως η όρεξη του Σταμάτη για τη Λέτα, «κόβεται» ξαφνικά, όταν μια μέρα μπαίνει στο ταξί του η Τατιάνα. Γλυκιά, όμορφη, με καλή ανατροφή και τρόπους, η Τατιάνα τον «τυφλώνει» με τα φώτα της και τον βγάζει εκτός πορείας.

Όμως στον δρόμο του, δεν του «πέφτει» μόνο η «αριστοκρατική» Τατιάνα, αλλά και ο πρώτος αριθμός του Λαχείου! Τότε τα μεγάλα όνειρα του Σταμάτη γίνονται πραγματικότητα. Βρίσκει το σπίτι των ονείρων του, βρίσκει και το κορίτσι! Αφού η νέα του γειτόνισσα δεν είναι άλλη από την Τατιάνα, η οποία με τον «ασταμάτητο» Σταμάτη δίπλα της, σύντομα θα αρχίσει να αναρωτιέται αν ο πρίγκιπάς της θα έχει άλογο ή ταξί…

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Γιώργος Πυρπασόπουλος, Θάλεια Ματίκα, Μέμος Μπεγνής, Ιωάννα Πηλιχού, Σωκράτης Πατσίκας, Έφη Παπαθεοδώρου,
Μαρία Φιλίππου, Γιώργος Χαλεπλής, Έφη Πίκουλα,
Δημήτρης Βλάχος, Μαρία Μπαγανά, Γιάννης Πολιτάκης,
Χριστίνα Κουλουμπή, Νίκη Γαβριηλίδου, Κωνσταντίνος Βελέτζας,
Νικολέτα Ράλλη, Άννα Μενενάκου, Γιώργος Γερωνυμάκης.

Στον ρόλο του «Σταύρου», ο Γιώργος Κωνσταντής
Στον ρόλο της «Ρούκα», η Κάρμεν Ρουγγέρη

Αναβάλλεται και πάλι η σειρα «Ελεύθερος κι ωραίος»!

«Ελεύθερoς κι ωραίος» η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Πυρπασόπουλος: Στο σχολείο έπαιρνα μαξιλάρι και κοιμόμουν