Επιστροφή του Παρά Πέντε με καινούρια επεισόδια;

Τι συζητούν στο MEGA;

Πέντε χρόνια μετά το τέλος του και αφού έχουμε δει πολλές φορές τις επαναλήψεις του, το θρυλικό Παρά Πέντε καταφέρνει και το φετινό καλοκαίρι να κλέψει εντυπώσεις και τηλεθέαση. Το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, εκτός του ότι ξεπερνά σε τηλεθέαση την τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 «Asi» και οτιδήποτε άλλο προβάλλεται εκείνη την ώρα, πολλές φορές βρίσκεται ψηλότερα και από την 'Sila», δηλαδή, πάνω και από το 40%!

Όλα αυτά φαίνεται πως έχουν προβληματίσει τους υπεύθυνους στο MEGA και σύμφωνα με το «Λοιπόν» έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων η συνέχεια της σειράς με νέο κύκλο επεισοδίων! Απαραίτητος όρος για την πραγματοποίηση της επιθυμίας των υπευθύνων του καναλιού της Μεσογείων, είναι η εύρεση πόρων, δηλαδή η αναζήτηση χορηγών.

Μετά το ομιχλώδες τοπίο που έχει διαμορφωθεί γύρω από τη συνέχεια του «Just the 2 of us» και με δεδομένη την άριστη σχέση του Γιώργου Καπουτζίδη με το Mega, ίσως -με μεγάλη χαρά- να δούμε τις σκέψεις αυτές να γίνονται και πραγματικότητα. Εξάλλου, ο δημιουργός της σειράς είναι φίλος με όλους τους πρωταγωνιστές του Παρά Πέντε, οι οποίοι δύσκολα θα έλεγαν όχι, ειδικά αυτή την εποχή, σε πρότασή του να ξαναφτιάξουν την τηλεοπτική παρέα.

Διαβάστε ακόμα:

Τηλεθέαση ρεκόρ για το Παρά Πέντε!

Απίστευτα νούμερα «Στο παρα πέντε» για χιλιοστή φορά