Επισκέπτονται σύμβουλο γάμου για να… χωρίσουν!

Ένα ζευγάρι διαφορετικό από τα άλλα...

Θέλουν να χωρίσουν αλλά δεν μπορούν! Επισκέπτονται κάθε εβδομάδα σύμβουλο σχέσεων για να πάρουν διαζύγιο, αλλά επειδή αγαπιούνται κατά βάθος πάρα πολύ, όλο το αναβάλλουν. Ο Χρήστος Λούλης και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα υποδυθούν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα ζευγάρι πολύ διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Αυτοί δεν επισκέπτονται σύμβουλο γάμου για να μη χωρίσουν, αλλά τον βλέπουν συχνά πυκνά προκειμένου να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν την εξάρτηση που έχουν μεταξύ τους, ώστε να πάρουν τελικά χωριστούς δρόμους. Κι αυτό γιατί η καθημερινότητα τους είναι εκρηκτική, λόγω των πολλών καβγάδων.

Όλα αυτά τα παρακολουθούν με πολλή περιέργεια – αλλά βάζουν και το χεράκι τους για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα και περιπετειώδη – μια σειρά άτομα. Καταρχάς η γιαγιά της Παρθένας (Πηνελόπη Ανασταστοπούλου), την οποία θα υποδυθεί η Μάρθα Καραγιάννη, αλλά και ο αιώνιος αγαπημένος της Κώστας Βουτσάς, με τον οποίο δεν λέει να βάλει στεφάνι για να μη χαλάσει η ερωτική τους σχέση. Για την Παρθένα όμως ανησυχεί πάρα πολύ η μαμά της, την οποία θα ενσαρκώσει, όπως όλα δείχνουν η γλυκύτατη Τζόυς Ευείδη, την οποία βλέπουμε καθημερινά στο ‘Μπρούσκο” του ΑΝΤ1. Αυτή που επίσης θα στέκεται δίπλα της, θα είναι η κολλητή της φίλη Κατερίνα Γερονικολού.

Το πρωτότυπο σενάριο της ρομαντικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων με τίτλο «Αγάπη ρε!» από το οποίο θα περάσουν ως γκεστ πολλοί αξιόλογοι ηθοποιοί, υπογράφει ο 29χρονος Κύπριος ηθοποιός Ανδρέας Ορφανίδης, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις φέτος στον τελευταίο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα» στον ρόλο του Στέφανου. Μέσα από αυτή τη δουλειά ο Ανδρέας γνώρισε τη σκηνοθέτρια Ρέινα Εσκενάζυ, της εμπιστεύτηκε την ιδέα του σεναρίου του κι εκείνη τη βρήκε ευφάνταστη. Για αυτό το λόγο δύο κανάλια διεκδικούν το κωμικό σίριαλ, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η Epsresso. Ο Ανδρέας Οφρναίδης, ο οποίος μένει με τη σύζυγος του Μαργαρίτα Βανδώρου μονιμα στην Ελλάδα, θα κρατήσει και ένα ρόλο στη σειρά, καθώς θα υποδυθεί τον αδελφό της Παρθένας.