Ένα μωρό για την Μενεξέ!

Διαβάστε: Την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί δήλωσε η γλυκιά πρωταγωνίστρια της σειράς, Σεντέφ Αβτσί.

Εργάζεται ασταμάτητα σε σειρές, διαφημίσεις και ταινίες αλλά στην αρχή του 2011 το δήλωσε ξεκάθαρα : «Μέσα σε αυτό το χρόνο θέλω να κάνω ένα μωρό». Η ηθοποιός Σεντέβ Αβτσί και ο άνδρας της εδώ και έξι χρόνια Κιβάντς Κασαμπαλί φαίνεται πως πια «βαρέθηκαν» την ανέμελη ζωή τους ως ζευγάρι, τα ταξίδια και επιθυμούν διακαώς να κάνουν ένα παιδί. Για του λόγου το αληθές, η ηθοποιός δεν σταματά να τονίζει στις συνεντεύξεις της ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να γίνει μανούλα, κάτι το οποίο θέλει πολύ και ο άνδρας της.

«Θεωρώ ότι η ολοκλήρωση της οικογένειας έρχεται μόνο όταν υπάρξει ένα παιδί και έχουμε ήδη προγραμματίσει, αν όλα πάνε καλά, να μείνω έγκυος μέσα στους επόμενους μήνες. Ζηλεύω τις φίλες μου που έχουν γίνει μητέρες. Βιώνουν νομίζω την απόλυτη ευτυχία».

Βέβαια στην ερώτηση αν θα σταματούσε για τα καλά τη δουλειά για να κάνει οικογένεια η ίδια απαντά ότι μπορεί να συνδυάσει δύο πράγματα που αγαπά εξίσου αν υπάρχει κατανόηση από το σύζυγό της και σωστή οργάνωση στο σπίτι. Προς το παρόν, Αβτσί και Κασάμπαλι χαλαρώνουν και κάνουν διακοπές στα παράλια της Τουρκίας, προσφέροντας άφθονο θέαμα στους λουόμενους με τα καλογυμνασμένα κορμιά τους, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» στην πιο ακριβή περιοχή της Κωνσταντινούπολης, το Νισάντασι να δειπνούν υπό το φως των κεριών.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι παρότι ο δεσμός και ο γάμος τους συνολικά μετρά πάνω από δέκα χρόνια, οι δύο τους είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της τούρκικης σόου μπιζ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι από αυτά που έχουν δει πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της Αβτσί αλλά καμία από αυτές δεν ήταν αληθινή.

Πηγή: TV Zapping