Ένα απρόοπτο γεγονός βοηθά την Ξένια στην πλεκτάνη της στη «Ζωή της Άλλης»

Διαβάστε τι θα δούμε από τη νέα σεζόν

Η Ξένια δεν έχει καταθέσει τα όπλα, παρά το ότι ξεμπροστιάστηκε στην «οικογένειά» της και έχασε την εμπιστοσύνη των περισσοτέρων, πλην της Κάτιας. Έτσι από το φθινόπωρο θα επιστρέψει έχοντας του χεριού της το νέο της όπλο, που ακούει στο όνομα Σήφης.

Μέσω εκείνου θα επιχειρήσει να εκπληρώσει όλα της τα όνειρα. Το σχέδιό της άρχισε να τίθεται ήδη σε εφαρμογή από το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, όταν εκείνη μαζί με τον Σήφη δειπνούσαν στο εστιατόριο. Ο Σήφης εξάλλου φάνηκε να γοητεύεται από την Ξένια από την πρώτη στιγμη.

Ένα απρόοπτο γεγονός όμως, βάζει τέρμα στη «ρομαντική» ατμόσφαιρα και στην ερωτική του διάθεση απέναντι στη «δαιμόνια» ηρωίδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tvzapping o Σήφης παθαίνει ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Σωτήρης, που βρίσκεται εκεί, φροντίζει να έχει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη, ενώ η Ξένια βρίσκεται αντιμέτωπη με κάτι που δεν το έχει προβλέψει: Την αδυναμία του ισχυρού Σήφη σε κάτι που να έχει να κάνει με την υγεία του. Κάτι που μάλλον μπορεί να εκμεταλλευτεί ποικιλοτρόπως…

Αναστατωμένη ακόμα από το απρόοπτο γεγονός αλλά με το μυαλό της να γυρίζει με… χίλιες στροφές, η Ξένια πηγαίνει με τον Σήφη στο νοσοκομείο. Θέλει να του δείξει ότι θα είναι δίπλα του ακόμα και στα δύσκολα, ότι δεν είναι η γυναίκα που θα τον εγκαταλείψει με την πρώτη δυσκολία – άλλωστε, πρόκειται για κάποιον με πάρα πολλά χρήματα… Οπότε κάνει υπομονή, περιμένει τον Σήφη να συνέλθει και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να του δείξει πόσο κοντά του στάθηκε στο πρόβλημα της υγείας του. Εκείνος σιγά-σιγά αρχίζει να συνέρχεται και συνειδητοποιεί ότι ο μόνος άνθρωπος που είναι μαζί του είναι η Ξένια. Ευσυγκίνητος καθώς είναι τώρα αλλά και βλέποντας ότι η γυναίκα που θέλει όσο τίποτα άλλο εδώ και καιρό είναι εκεί και στέκεται δίπλα του ακόμα και στα δύσκολα, λυγίζει και τη φιλά. Ετσι, γίνονται ζευγάρι και ο παντοδύναμος επιχειρηματίας θα κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει ευτυχισμένη, αγοράζοντάς της ακόμα και τα… αστέρια!

Μια γεύση από το τι μέλλει γενέσθαι είχαμε πάρει εξάλλου και με τα πλάνα που είδαμε στο τέλος της σεζόν.