Έλα στη θέση μου: Πρεμιέρα κάνει απόψε η σειρά του Alpha!

Έλα στη θέση μου

Νέα σεζόν, νέα βάσανα για την οικογένεια Σοφοκλέους! Η αγαπημένη καθημερινή κωμική σειρά, «Έλα στη θέση μου» επιστρέφει στον Alpha από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Έλα στη θέση μου»;

Φέτος, η πανίσχυρη Αιμιλία και οι γιοι της, Βλάσης και Αχιλλέας, βρίσκονται πλέον σε μειονεκτική θέση, αφού η Sofo Express International έχει περάσει στα χέρια του Δαμιανού, της Φαίης και της Σύλβιας. Ο μεγάλος κίνδυνος, όμως, έρχεται απ’ «έξω», και ακούει στο όνομα Μένη Σουλτς (Ναταλία Δραγούμη). Η σκληρή Ελληνογερμανίδα με καταγωγή από την Κοζάνη έχει ένα κρυμμένο μυστικό που τη συνδέει με την οικογένεια Σοφοκλέους και φέρνει μαζί της ένα «τσουνάμι» εξελίξεων και ανατροπών.

[dfp_ads id=236982]

Όσο άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για την επαγγελματική ζωή των ηρώων, άλλο τόσο ταραχώδης είναι και η προσωπική τους ζωή. Τι θα γίνει με τις διαλυμένες σχέσεις των Βλάση – Φαίης και Αχιλλέα – Ρενάτας; Θα τα βρουν μεταξύ τους; Θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους; Κανείς δεν ξέρει. Ειδικά όταν, στην ήδη εκρηκτική εξίσωση, μπαίνουν η Βασιλίνα (Αναστασία Παντούση) και ο Γιαν (Ορέστης Καρύδας), τα δύο παιδιά της Μένης Σουλτς. Η τράπουλα, για όλους και για όλα, ανακατεύεται ξανά και κανείς δεν ξέρει το φύλλο που θα τραβήξει!

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 1

Έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες από τότε που αφήσαμε τους ήρωές μας, αλλά όλα έχουν αλλάξει! Η Ρενάτα αγνοείται και ο Αχιλλέας την ψάχνει σαν τρελός. Η Αιμιλία και ο Βλάσης πρέπει να μάθουν να ζουν στην φτώχεια, ενώ η Φαίη και ο Δαμιανός λύνουν και δένουν στην εταιρία και την έπαυλη. Και σαν να μην έφταναν αυτά, μία μυστηριώδης γυναίκα φτάνει στην Αθήνα, κρύβοντας μυστικά που θα ανακατέψουν την τράπουλα των εξελίξεων. Και δεν είναι η μόνη νέα άφιξη στις ζωές των φίλων μας. Μόνο να ήξεραν τι τους περιμένει φέτος…

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 2

Το δημοσίευμα για τον Βλάση και την Αιμιλία προκαλεί αναστάτωση στην εταιρία. Ο Δαμιανός συγκαλεί ΔΣ με σκοπό να πετάξει την Αιμιλία έξω από την εταιρία, ενώ η Μένη Σουλτς ποντάρει στη συνεργασία της με την Φαίη. Ο Αχιλλέας βρίσκει την Ρενάτα στις Σπέτσες, αλλά η Ρενάτα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί και να τον κάνει να πονέσει. Ο Ζούβας κάνει μια κίνηση ματ προκειμένου να βγάλει τον Θοδωρή από τη ζωή της Σύλβιας. Θα ψηφίσει κατά ή υπέρ της παραμονής της Αιμιλίας στην εταιρία η Σύλβια; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν δει την Ρενάτα με άλλον άντρα;

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 3

Η Ρενάτα, έχοντας δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον εγωισμό του Αχιλλέα με το ψέμα της, επιστρέφει στην Αθήνα. Η Μένη δεν δέχεται εύκολα τη νίκη της Αιμιλίας στο διοικητικό συμβούλιο της Sofo και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ανατρέψει από την εταιρία που η ίδια έχτισε. Παράλληλα όμως, η Μένη συγκινείται στη θέα του Λεωνίδα Καλατζή και βάζει λυτούς και δεμένους να μάθουν γι’ αυτόν τον άγνωστο που τη γοήτευσε. Ο Θοδωρής με τη Μιράντα έρχονται αντιμέτωποι με τον «απαγωγέα» της Ισμήνης στα αμπέλια και την παίρνουν από τα χέρια του. Ο Βλάσης δείχνει την απέχθειά του με κάθε τρόπο στη Φαίη και εκείνη προσπαθεί να κρύψει την αποστροφή της στα καλέσματα του Δαμιανού.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 4

Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας, χωρισμένοι πια, καλούνται να συνυπάρξουν στην εταιρία. Το ίδιο συμβαίνει με τον Βλάση και τη Φαίη και το σίγουρο είναι πως  αυτή η συνύπαρξη δεν πρόκειται να είναι ειρηνική. Εν τω μεταξύ, η Μένη ξεδιπλώνει το σχέδιό της κάνοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Δαμιανό. Η Σύλβια γράφει το τέλος της σχέσης της με τον Θοδωρή και ο Ζούβας ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, ενώ ο Φώτης μαθαίνει επιτέλους ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Έλλης. Και ξαφνικά, όλα στην εταιρία ανατρέπονται… ξανά.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 5

Ο Δαμιανός και η Φαίη απειλούν την Αιμιλία με την έκθεση του λογιστή για τη ζημιά που προκάλεσε στην εταιρία ο Βλάσης, λέγοντάς της ότι θα βρεθεί να χρωστάει κι από πάνω. Ο Λεωνίδας και η Μιράντα προσπαθούν να εκμαιεύσουν από την Μένη τη σχέση της με τον Γιαν, ενώ η Ισμήνη προσπαθεί να αποτρέψει τον Φώτη από το να μιλήσει στον Δαμιανό για το παιδί της Έλλης. Η Μένη ανοίγει τα χαρτιά της στη Φαίη και την αναγκάζει να πείσει τον Δαμιανό να βάλει την υπογραφή του. Ο Ηλίας αναλαμβάνει ρόλο ντέντεκτιβ προκειμένου να ανακαλύψει τον σκοτεινό ρόλο της Μένης. Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα στην απόφαση του Αχιλλέα να μετακομίσει σε άλλο σπίτι;

Η σειρά βασίζεται στην τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre».

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης και ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μιχάλης Μαρίνος, Μαρίνος Κόνσολος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Άνδρη Θεοδότου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μαρία Ανδρούτσου, Αναστάσης Κολοβός, Πάνος Σταθακόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου, Εύα Δαελή, Νικόλας Απέργης, Καλή Δάβρη, Αναστασία Παντούση, Ορέστης Καρύδας, Βασιλική Αγγέλη κ.α.
Στο ρόλο της Αιμιλίας, η Μαρία Φιλίππου
Στο ρόλο του Λεωνίδα, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος

Εκτέλεση παραγωγής J.K. Productions – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ