Έλα στη θέση μου: Ποιος ηθοποιός μπαίνει στην σειρά σε ρόλο – έκπληξη;

Έλα στη θέση μου

Ένα σκοτεινός κακοποιός κάνει την εμφάνιση του και θα ταράξει τα νερά. Τα νέα επεισόδια του «Έλα στη θέση μου» θα είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Μια γκεστ εμφάνιση στην καθημερινή κωμική σειρά του Alpha ετοιμάζεται να κάνει ο Κώστας Αποστολάκης. Ο δυναμικός ηθοποιός θα υποδυθεί τον σκοτεινό κακοποιό Διάκο Παπασταύρου, πρώην συνεργάτη του Πανίκου που προσεγγίζει την Αιμιλία πυροδοτώντας εξελίξεις…

Τι θα δούμε στα επεισόδια του Έλα στη θέση μου την επόμενη εβδομάδα από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 27 Ιανουαρίου
Δευτέρα 23 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 76

Ο Βλάσης δεν μπορεί να θυμηθεί με τίποτα τι ήταν αυτό που έκανε εκείνο το καλοκαίρι και έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλο θέμα με το ποινικό του μητρώο. Η Φαίη προσπαθεί να του το θυμίσει, ενώ η Αιμιλία είναι έξαλλη με τα δημοσιεύματα και υποπτεύεται πως κάποιος μέσα από την εταιρία είναι υπεύθυνος για όλο αυτό. Ο Μίμης προσπαθεί να πάρει πίσω όσα είπε στην Ισμήνη, αυτή όμως έχει πληγωθεί και δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Ο Αχιλλέας συνεχίζει να το παίζει αδιάφορος για τη Ρενάτα αλλά ένα ατύχημά του, θα τους φέρει και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο..

Τρίτη 24 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 77

Η Ρενάτα, έρχεται για ακόμα μια φορά σε αντιπαράθεση με τον Αχιλλέα. Παράλληλα, η Αιμιλία προσπαθεί να επιβεβαιώσει τις υποψίες της σχετικά με τις αγορές του Βλάση. Ο Βλάσης έρχεται να την βάλει σε μεγαλύτερες υποψίες και ανησυχία, μαζεύοντας τα ρούχα του και πηγαίνοντας να μείνει με τη Φαίη. Η μεθυσμένη Σύλβια δίνει ένα μικρό σόου στην αυλή της οικογένειας Καλατζή, προσπαθώντας να εντυπωσιάσει τον Λεωνίδα.

Η Φαίη με τον Δαμιανό, βλέποντας τους Γερμανούς να αντιδρούν στο λερωμένο μητρώο του Βλάση, συσπειρώνονται στο να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους. Ο Δαμιανός όμως, έχει κι αυτός τις υποψίες του για τον βιαστικό γάμο της Φαίης. Ο Αχιλλέας προσπαθεί, μάταια, να πείσει το Λεωνίδα να αλλάξουν γειτονιά και να μετακομίσουν. Ταυτόχρονα, κάνει την εμφάνισή του ο μυστηριώδης συνεργάτης του Πανίκου, Διάκος Παπασταύρου.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 78

Ο Αχιλλέας έρχεται σε σύγκρουση με τη Ρενάτα, ενώ δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αναστατώνει. Η Σύλβια μαθαίνει ότι η Μιράντα έχει σχέση με τον Λεωνίδα και αποφασίζει να δράσει, ενώ η Αιμιλία είναι θορυβημένη από τα δημοσιεύματα για την αποχώρηση της Nermax από τη συμφωνία με τη Sofo. Θα καταφέρει ο Δαμιανός να ξεγελάσει την Αιμιλία για τη διαρροή του ποινικού μητρώου του Βλάση; Τι θα συμβεί όταν συναντηθούν τυχαία στο μαγαζί του Θοδωρή ο Βλάσης με τον Αχιλλέα; Τέλος, η Αιμιλία συναντάει κρυφά έναν μυστήριο άντρα από τα παλιά που κρατάει ένα επτασφράγιστο μυστικό, που θα ανατρέψει τα πάντα.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 79

Ο Βλάσης σε πλήρη μυστικότητα, οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο του με τη Φαίη. Την ευτυχία του δεν καταφέρνουν να επισκιάσουν ούτε καν οι απειλές του Αγγέλου, που καταφτάνει για να μεταφέρει τις αποφάσεις της Nermax για τη Sofo. Η Σύλβια θεωρεί ότι υπεύθυνη για τη χαλάστρα με το Λεωνίδα είναι η Μιράντα κι αποφασίζει να την εκδικηθεί. Στο μεταξύ ο πρώην συνεργάτης του Πανίκου και επικίνδυνος κακοποιός Διάκος Παπασταύρου κάνει μια πρώτη κουβέντα με την Αιμιλία.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 80

Τι γίνεται αν κλείσεις δύο άγρια θηρία στο ίδιο κλουβί; Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα περνούν δύσκολες ώρες εγκλωβισμένοι σε ένα ασανσέρ και η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική! Την ίδια ώρα, ο μυστηριώδης Διάκος Παπασταύρου επισκέπτεται το σπίτι των Σοφοκλέους και αρχίζει να υφαίνει την παγίδα του. Η Αιμιλία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, εν μέσω εντάσεων με τον Βλάση, τη Φαίη, τον Αχιλλέα και τη Nermax που απειλεί θεούς και δαίμονες. Εν τω μεταξύ, νέα μέρα ξημερώνει στα Σπάτα: Ο Λεωνίδας γίνεται συνέταιρος στο μαγαζί του Θοδωρή, και όλη η παρέα μαζί αναλαμβάνει να σώσει την ταβέρνα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Έλα στη θέση μου!