Έλα στη θέση μου: Η Φαίη κάνει ένα τραγικό λάθος που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Έλα στη θέση μου

Όλα τα νέα επεισόδια του «Έλα στη θέση μου» από Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 86

Η Αιμιλία έρχεται αντιμέτωπη με τη Φαίη και τον Βλάση στην εταιρία. Ο Μίμης, με τη σειρά του, κοντράρεται με τον Ζούβα, προσπαθώντας να προστατέψει την Ισμήνη από τη συνεργασία τους. Η Αιμιλία συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να σώσει την εταιρία από τα νύχια της Φαίης και ζητάει την παρουσία του Αχιλλέα. Η Μιράντα ενοχλείται από την επιτυχία του Λεωνίδα με τις πελάτισσες, ενώ ο Θοδωρής ενοχλείται από τις επιλογές του Λεωνίδα στις προμήθειες του μαγαζιού. Ο Φώτης προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που εμποδίζει την Έλλη να τον δει ερωτικά και συμβουλεύεται το Ζαχαρία. Η Σύλβια προσπαθώντας να ξεπεράσει το στραπάτσο με το Λεωνίδα, στρέφεται… στον Ζαχαρία! Παράλληλα ο Διάκος απλώνει το παιχνίδι του παντού και εξοργίζει τον Αχιλλέα. Ο χολωμένος Δαμιανός, καταστρέφει μπροστά στα μάτια της Φαίης, ένα από τα σχέδιά τους και τη φέρνει εκτός εαυτού.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 87

Οι δημοσιογράφοι κάνουν στενό μαρκάρισμα στη Φαίη και τον Βλάση οι οποίοι υποφέρουν και τρέχουν να σωθούν. Η Αιμιλία συγκαλεί σύσκεψη του Δ.Σ. με σκοπό να αποτρέψει οποιαδήποτε όρεξη της Φαίης για εισβολή στην εταιρία ενώ την ίδια στιγμή ο Διάκος σχεδιάζει την επόμενη κίνησή του με μόνο στόχο το όφελός του και πώς θα βγάλει περισσότερα. Η ταβέρνα του Θοδωρή με διαχειριστές το Λεωνίδα και τη Μιράντα πάει εξαιρετικά καλά μόνο που η Μιράντα ζηλεύει γιατί ο Λεωνίδας αρέσει περισσότερο από τα φαγητά τους. Η Σύλβια ρίχνει τα δίχτυα της στον έντρομο Ζαχαρία, ενώ ο Διάκος τρώει πόρτα από τον Αχιλλέα και πάει στην Αιμιλία την οποία μάλλον είχε υποτιμήσει..

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 88

Η Αιμιλία ετοιμάζεται να καλέσει την αστυνομία για να συλλάβουν τον Διάκο, αυτός όμως κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του που ξαφνικά αλλάζει όλες τις ισορροπίες. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να καταφέρει το ακατόρθωτο και να φέρει κοντά τον Αχιλλέα με τον Βλάση, οι συνέπειες όμως δεν είναι οι επιθυμητές. Ο Μίμης απειλεί την Ισμήνη ότι θα αποκαλύψει τα σχέδια της στον Φώτη. Η εξουθενωμένη Ρενάτα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αιμιλίας και ο Δαμιανός αποφασίζει να διαπραγματευτεί με τη Φαίη. Με ποιο σατανικό κόλπο θα καταφέρει η Φαίη να ξεφύγει από τον Βλάση προκειμένου να συναντηθεί με τον Δαμιανό; Ποιος θα βγει νικητής από αυτή τη συνάντηση; Τι θα προσπαθήσει να κερδίσει ο Αχιλλέας από τον Διάκο;

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 89

Η νυχτερινή εισβολή του Αχιλλέα στο δωμάτιο της Ρενάτας προκαλεί μεγάλες εντάσεις. Το ίδιο και η ξαφνική επίσκεψη της Έλλης στο σπίτι του Δαμιανού, την ώρα που είναι εκεί η Φαίη. Και ενώ ο Βλάσης κοιμάται του καλού καιρού, οι εξελίξεις τρέχουν: Η Φαίη μαθαίνει για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και ο μυστηριώδης Διάκος Παπασταύρου «χοντραίνει» το παιχνίδι και με την Αιμιλία και με τον Αχιλλέα, αποφασίζοντας να στήσει ένα κόλπο για να περάσει στην αντεπίθεση. Εν τω μεταξύ, η Φαίη κάνει ένα τραγικό λάθος που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα εξαιτίας… ενός εσώρουχου, ενώ ο Μίμης ετοιμάζει το δικό του επικίνδυνο σχέδιο για να κερδίσει την Ισμήνη.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 90

Ο Βλάσης περνάει ένα δύσκολο πρωινό. Καθώς προσπαθεί να ξεδιαλύνει το πώς βρέθηκε το κορμάκι της Φαίης μέσα στο συρτάρι του Δαμιανού, έρχεται και η Αιμιλία να δυναμιτίσει την κατάσταση, αποδοκιμάζοντας τη Φαίη και τις επιλογές του. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και η Ρενάτα όμως, γιατί ενώ κατηγορεί τον Αχιλλέα στην Ισμήνη, εκείνη τη συμβουλεύει να πάψει να κοροϊδεύει τον εαυτό της και να δεχτεί ότι αισθάνεται κάτι για τον Αχιλλέα. Στο μεταξύ, το κόλπο που στήνει ο Μίμης για να τρομάξει την Ισμήνη, ξεφεύγει δυστυχώς από τον έλεγχό του.