Έλα στη θέση μου: Αποχωρήσεις και αφίξεις στην σειρά του Alpha

Έλα στη θέση μου

Ποια πρόσωπα αποχωρούν από τη σειρά και ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στο «Έλα στη θέση μου»;

Μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη, δύο ακόμα πρόσωπα προστίθενται στο βασικό καστ της επιτυχημένης σειράς «Έλα στη θέση μου». Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες με τους πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από τα παρασκήνια.

[dfp_ads id=236982]

Η Ναταλία Δραγούμη θα υποδυθεί την Μένη Σουλτς, την ισχυρή γυναίκα της Nermax προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων. Αλλά δεν έρχεται μόνη. Μαζί της τα δυο της παιδιά που θα παίξουν επίσης καταλυτικό ρόλο. Σύμφωνα με το MYTv πρόκειται για τον Ορέστη Καρύδα και την Αναστασία Παντούση, η οποία αγαπήθηκε από το κοινό μέσω της συμμετοχής της στην κυπριακή σειρά «Σαν οικογένεια».

First day / Filming #filming #alphatv #elasththesimou #series #actorslife #instadaily #instagram #instaartist #instaart #soexcited #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orestis Karydas (@orestiskarydas) στις

Δείτε εδώ στιγμές τους από τα backstage της σειράς…

Στο μεταξύ εκτός από τις τρεις αφίξεις, θα δούμε και δύο αποχωρήσεις. Σύμφωνα με το περιοδικό ο ρόλος του Μίμη, τον οποίο υποδυόταν ο Μάνος Ιωάννου τελείωσε, ενώ σύντομα ολοκληρώνεται και ο ρόλος της Μιράντας, την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Ανδρούτσου.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Οριστικό τέλος για Αχιλλέα και Ρενάτα;