Έλα στη θέση μου: Αυτοί είναι οι δύο ηθοποιοί που μπαίνουν στη δημοφιλή σειρά!

Έλα στη θέση μου

Τα δύο πρόσωπα που προστίθενται στο καστ και αλλάζουν τα δεδομένα για τους ήρωες της σειράς...

Το Έλα στη θέση μου, η καθημερινή δημοφιλής σειρά του Alpha, συνεχίζει με την ίδια επιτυχία και το 2018. Το σίριαλ που ανέτρεψε τα δεδομένα στη βραδινή ζώνη των 8, αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Οι συντελεστές του δεν σκοπεύουν να αφήσουν αυτήν την αγάπη να… αλλοιωθεί στον χρόνο κι έτσι φροντίζουν ανά διαστήματα να… τονώνουν αυτή τη σχέση με τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, λοιπόν, στο καστ τη σειράς πρόκειται να προστεθούν δύο πρόσωπα: ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν τον Λουκά και τη Μίκα Πασαμήτρου.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

[dfp_ads id=236982]

Ο Λουκάς Πασαμήτρος είναι εισοδηματίας και ιδιοκτήτης της ευρύτερης περιοχής που βρίσκεται το μαγαζί του Θοδωρή. Χωρισμένος, καλοσυνάτος, ευγενικός, δεν αντέχει τις εντάσεις και προστατεύει πολύ την κόρη του Μίκα, την οποία υπεραγαπά. Μάλιστα, επιθυμία του είναι να της βρει τον κατάλληλο σύντροφο, ο οποίος θα την κάνει ευτυχισμένη.

Η Μίκα σπούδαζε στην Αμερική διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι μεθοδική ισχυρογνώμων και πεισματάρα. Παράλληλα είναι ευαίσθητη αλλά δεν το δείχνει. Η Μίκα αντιπαθεί όσους δεν είναι σοβαροί και επιβιώνουν εις βάρος των άλλων.

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και η Ντάνη Γιαννακοπούλου θα μπουν στο 100 επεισόδιο του Έλα στη θέση μου, το οποίο θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.