Έκλεισε η συμφωνία για το «Κάτω Παρτάλι»

Καινούργιο επεισόδιο της σειράς που βάζει «φωτιά» στα μηχανάκια τηλεθέασης θα προβάλλει απόψε το MEGA.

Το ανατρεπτικό σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου με το σουρεαλιστικό χιούμορ έχει κάνει τους τηλεθεατές να… κατοικούν κάθε Δευτέρα βράδυ στο «Κάτω Παρτάλι».

Ευχάριστα λοιπόν τα νέα για τους χιλιάδες φαν της σειράς καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε πως η σειρά θα συνεχίσει και του χρόνου. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ στελεχών του σταθμού της Μεσογείων με την εταιρεία παραγωγής οριστικοποιήθηκε η συμφωνία πως η σειρά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο μην νομίζετε ότι θα σας μείνουν αναπάντητα ερωτήματα, όπως το γιατί η «Μοσχούλα» Βίκυ Σταυροπούλου εμφανίζεται με ένα κλουβί στο κεφάλι! Όλες οι… εύλογες απορίες που έχουν δημιουργηθεί θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος αυτού του κύκλου με τον έμπειρο σεναριογράφο να… κουμπώνει όλες τις λεπτομέρειες. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και ο επόμενος κύκλος θα περιλαμβάνει 15 καινούργια επεισόδια, όπως και ο πρώτος που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν και ο Μανώλης προσπαθούν ακόμα να φτάσουν στην Αθήνα. Ο Μανώλης θα τους βγάλει και πάλι από τη δύσκολη θέση. Η ιδέα του αυτή τη φορά είναι να στείλει τη Βίβιαν σε γκέι μπαρ. Από την άλλη, στο Κάτω Παρτάλι ο Βλάσης βρίσκει ευκαιρία τώρα που λείπει ο Κωνσταντίνος να πολιορκήσει τη Μυρτώ. Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 22:20…!

Γρηγόρης Μελάς